Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiknek, milyen férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiknek, milyen férfiaknak való, illetve miért használják sokan a netes ismerkedés adta lehetőségeket?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy akinek nincs ideje, ill. így sok olyan embert ismerhetsz meg, akivel sosem találkoznál. De sokkal több a hátul ütője a saját és mások általi tapasztalat szerint. A távol élők legtöbbje 1-2 találkozás után abbahagyja a dolgot. A férfiak 80%-a ott még csak választ sem kap. Aki meg kap, abból a 15 randi után bukik meg a dolog. Ezek csak durva számok. Volt nekem olyan, hogy másfél hónapos beszélgetés, hangüzenezetek, képcserék nagy mennyiségben, aztán randin kaptam a ne találkozzunk többet dolgot. Persze ez még a jobbik, legtöbb nő csak randi után találja ki az okokat, miért ne kelljen már találkozni. Továbbá, főként a nők szórakozásra, egonövelésre használják ezt az alkalmazást, ill túl sok vasat tartanak a tűzben. A családos férfiak pedig szeretőt keresnek. Tehát marad a szerencsés, megfelelő kinézetű férfiak 5%-a, akiknek összejön a dolog, a kapcsolat. De ugye ez elenyésző. Vannak sikertörténetek, akiknek ott jött össze. De ugye ez csak pár százalék. Akkor mi ebben a jó? Sokszor hetek után jut az ember el randira, utána pedig kapja az elutasítást. Vagy addig kitárgyalják a dolgokat és randin már alig lesz mondani valójuk. Jobb élőben ismerkedni, ahol pillanatok alatt kiderül van-e szikra, közös hang?
2016. aug. 3. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Olyan férfinak való, aki tudja mit akar. Milyen nőt keresel, milyen kapcsolatot.

Pl. komoly kapcsolathoz alapból hülyeség olyannal beszélgetni, aki messze lakik, és havonta egyszer tudod kiköhögni a vonatjegyet.

Ha tudsz lépni, mert a hetekig tartó turbékolás NEM helyettesíti a találkozást és az élőben ismerkedést.

Mert bármilyen hihetetlen, a netes társkersőknek is az lenne a célja, hogy élőben ismerkedj.

Az ismerkedéshez meg úgy általában nem árt némi egészséges önkritika és önbizalom, mert a kettő nem zárja ki egymást.

Ha annyit nézel ki a nőkből úgy általában, hogy egót növelni akarnak, meg csak a helyes pasik kellenek (és a bunkók, ezt ki ne hagyd!) akkor mondjuk úgy, hogy a csajozás sosem lesz a te műfajod.

Azzal is tisztában kéne lenni, hogy mindegy, mennyit csacsogsz a neten keresztül, az első találkozás a döntő. Ott derül ki, hogy mi lesz, kellesz-e vagy sem. Az nem kötelez egy nőt sem semmire, hogy te hetekig szerenádozol neki, és elkönyveled, hogy ebből lesz valami.

Alapvetően, amíg ennyire negatívan állsz az egészhez, ilyen torz képed van a nőkről, és azonnali eredményeket vársz, addig nem leszel sikeres.

Nem csak a neten, hanem úgy általában a csajozásban.

2016. aug. 3. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Én próbálkozok netes oldalakon (nem társkeresőkön) De a statisztika/hatékonyság meglehetősen siralmas, vagy eddig 3 hónap alatt kemény egy alkalmit sikerült összehoznom.

Meg valakinek írok, pár napig írunk, aztán meg felszívódik mindenki. (Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányan vannak akik nem, azok meg csak húzzák az agyamat.) Na meg sokan a világ másik végében laknak szóval már onnantól esélytelen az egész.

Valahogy élőben kellene nekem is ismerkednem , csak igazából szociális köröm nekem nagyon nincsen. Arra kéne rávennem magam hogy buliba elmenjek, mert talán ott azért lehetne ügyeskedni, csak nincsen igazából kivel menjek, ezért is maradt eddig a net :/

2016. aug. 3. 10:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Én pl azért ismerkedem neten, mert amit keresek azt személyesen sokkal nehezebb detektálni...

Ez egy ilyen dolog online ismerkedésnél...próbálkozni és próbálkozni...de még így is gyorsabb, mint élőben, meg sok zárkózott ember élőben nem merne felfedni olyan dolgokat amiket online igen!

Sokan annyira ráparáznak az első randira, hogy maga a parázás miatt szúrják el...azért jobb neten kezdeni, mert már nem teljesen ismeretlen a másik, már van közös téma, kicsit oldottabb a hangulat, persze még így is elég feszült sokszor...

Ismertem egy srácot aki az első randi előtt (percekkel!) annyira ráparázott, hogy végül nem mert elmenni, lemondta...pedig már ott volt szinte a helyszínen! Végül a lány nem adta fel, mert tudta, hogy neki kell a srác :)

Nem tudom most mi a helyzet velük, de végül összejöttek és már gyerekük is lett...

A srác előtte élőben ismerkedett, elég katasztrófa volt minden randija, mert szerintem olyan lányokat fogott ki akikkel egyáltalán nem volt egy szinten...mármint nem volt közös téma, közös hang...

Volt olyan randija, hogy konkrétan egész végig a csaj beszélt a szexről :D és a végén persze sértődés volt, hogy a csaj nem volt megdugva (ezen sértődött be a kiéhezett punci)...félreértették egymás szándékait...volt amikor virágot vitt a csajnak az meg ott helyben kidobta, hogy "ez milyen nyálas" :D hát gondolhatod ilyesmi történetek után csóró srácnak milyen kedve volt ismerkedni...am nem volt hülye gyerek, meg még jó humora is volt, csak eléggé ráparázott a randikra ezek után...

online játékban ismertem meg, játszottunk együtt, amikor csaj jött beszélgetésbe (mikrofon vagy chat), akkor tök jól elvoltak, megnevettette, de élőben leblokkolt...mondtam neki, hogy próbálja meg neten...pár kudarc után csak összejött neki :)

Am a "második első randija" a lánnyal nagyon jól sikerült :) de nagyban hozzájárult, hogy a lány végre nem egy bunkó önző p1cs4 volt...tehát figyelte a srácot és közeledett is felé...egy idő után a srác is felbátorodott...

23F

2016. aug. 3. 11:07
 4/5 anonim ***** válasza:

Neten könnyebben lehet ismerkedni,de ehhez is szerencse kell hogy társat találjon az ember rajta!

szerencse kérdés az egész társ találása...

kitartóan keresem kerestem de sajnos nem találtam társat,sajnos :(

2016. aug. 3. 12:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos olyan volt, hogy egy hónapos beszélgetés, minden dolgot ismerve a másikról is (képcserék stb) elvéreztem randin, nem voltam szexuálisan vonzó neki. Ez kidobott 1 hónap.
2016. aug. 3. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!