Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek vagy férfiaknak nehezebb az ismerkedés, a párkeresés?
#20 Mesélj még a normális férfiakról kérlek. Nem releváns a véleményed női oldalról mert fogalmad sincs milyen a női oldal így azt sem tudod összehasonlítani, hogy milyen az ha 20 olyan érdeklődik aki téged nem érdekel. Nyugdíjas klubba menj be, garantált 20 mami tapadna rád, biztos neked is jó érzés. Hasonlóan mozgathat benned dolgokat, mint nálunk a 20 férfi aki hidegen hagy.
Összegezve, nem lehet összehasonlítani, mert ahhoz mindkét oldalt ismerni kéne és senki sem ismeri mindkét oldalt csak a sajátját és maximum azt hiszi hogy tudja a másik oldal milyen. Nem fogsz tudni Kérdező ebből semmit sem levonni.
Én ezekhez az eszmefuttatásokhoz pluszban annyit tudok hozzá tenni, hogy valahogy engem inkább elkeserített az a tudat, hogy csak a vén papák, részegek és a csövesek jelentkeztek nálam (dugásra). Többre értékeltem volna, ha valaki rám kíváncsi, mint emberi lényre.
De amikor az emberbe csak a lukat látják... most érezzem magam jól, hogy egy moslékos vödörnek néznek? Annak még oké vagyok?
Ezt én nőként így éltem meg/fogtam fel.
Egészen biztos, hogy vannak nők akiknél nem állnak sorba, ezt elhiszem. De azért ott valamilyen végletről beszélhetünk, mondjuk extrém kövérségről. Még átlag alatti nők is kapnak ajánlatokat, ha csinosan öltöznek és kedvesek.
Amúgy nem én kezdtem a szex témát, hanem a 13-as, én csak kontráztam rá. De mondjuk a szex is egyfajta párkapcsolat, de mindenképpen interakció a két nem között, úgyhogy nem teljesen mellékes. Sok férfinak párkapcsolatra és szexre is rettentő nehéz, vagy szinte lehetetlen társat találni.
"80 éves nagymamád barátnői csipkednék az arcod" - volt ilyen, menekültem is gyorsan. :) De ők ugye nem potenciális párjelöltek. Ha viszont potenciális párjelölt (vagyis hozzám korban illő lány) akar velem járni vagy szexelni, az jó érzés még akkor is, ha konkrétan az a személy nem is jön be.
Férfiként mondom, hogy szerintem a férfaknak.
Válaszommal két dologra is megpróbálok rávilágítani. Az egyik az, hogy mennyivel könnyebb a nőknek, a másik pedig, hogy még a nem szép nőknek is több esélye van.
Igazából egyetlen példán keresztül szeretném azt elmondani amit én látok.
Létező eset: adott egy lány aki hétköznapi férfi szemmel nem nagyon mondható szépnek. Tudom, tudom a szépség relatív. De ő tényleg nem az a kinézet akire a legtöbb férfi vágyik. Olyat típus aki ha elmegy egy férfi társaság előtt akkor nem feltétlen vált ki nagy örömet, inkább többen csúnyának látják. Mégis voltak már kapcsolatai, vannak akik udvarolnak neki, bókokat kap stb. Lehet, hogy egy szűk rétegtől, de megkapja ezt. Lehet, hogy nem mind jó pasik, de talál közülük magának egyet-kettőt. És ezért igazából semmit nem kell tennie, csak létezni.
Egy srác aki körülbelül hasonló mércén van mint ez a lány az ő külsejét érintő meghatározás alapján az elég szerencsétlen helyzetben van. Alapból férfi így elvárják, hogy kezdeményezzen ő. Ez már eleve nem egy egyszerű dolog. Odamenni valakihez akinek nem egy parfümöt akarsz eladni hanem saját magadat. Mindezt úgy, hogy tudod magadról, hogy egyáltalán nem tartozol az általánosságban vett férfiideálba. Saját magadat kell a saját lelked terhére árulni és megkeresni azt a szűk női réteget akinek egy magadfajta nem éppen előnyös férfi tökéletesen bejön. A kudarcaid nem annyiból állnak, hogy egyetlen férfi sem udvarol, hanem abból, hogy próbálkozol és visszautasítanak.
Meglehet, hogy egy nő 20 neki nem tetsző férfi próbálkozásaiból nem tud önbizalmat meríteni. De egy átlag férfinak ilyenre még lehetősége sem adódik. Egy átlag férfinak vagy átlag alattinak nincs a hátamögött 20 neki nem tetsző, de érte epekedő nő. Egy férfi általában önmagára van utalva ezen a téren. Minden kudarcát önmagának kell feldolgoznia és vigyorgó fejjel, önbizalommal és reménnyel kell tovább udvarolnia a következő nőnél. Máskülönben belerogyik lelkileg és még annyira sem lesz vonzó a nőknek. Nem mondom, hogy a nőknek könnyű dolguk van. Tudom, hogy mennyi barom fut be hozzájuk, és sok esetben tényleg nehéz minden téren megfelelőt választaniuk. Pluszban ott van a média ami rombolja őket, hogy nem érzik magukat jó nőnek, mert nem úgy néznek ki mint a plakáton levő nők stb. De úgy gondolom egy férfinak sokkal több nehézséggel kell megküzdenie ezen a téren. Őket is sujtja a média szennye. Sok férfi nem érzi magát elég jónak, mert nem született csini fiúnak, jóképűnek, sármosnak vagy éppen izmos sem tud lenni.
Baromi nehéz önmagadat eladni úgy egy nőnek, hogy nincs kicsattanó önbizalmad, nem biztos, hogy te vagy a nőnek az álma és ráadásul versenytársak is vannak ugyan azért a nőért. Sok nő azt hiszi, hogy ha ők férfiak lennének fel tudnának szedni rengeteg nőt, mert mindenhol próbálkoznának félelem nélkül. Csakhogy itt nem olyan félelmek adódnak mint egy sötét barlang bejáratánál, hanem olyanok amik éveken keresztül rombolják az embert. Azt érzi, hogy ő szeretni szeretne, de ezek a nők nem akarják ezt tőle.
Szerintem Nőnek a nehezebb
mert a férfi ösztönlény és csak 1re kell a Nő nekik...
Férfiból kihalt az emberség,a szeretet!
Egy férfinak meg kell küzdeni 1 Nőért,sokan nem tudnak küzdeni,nem tudnak szeretni ,nem tudnak kedvesek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!