Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan mondják, hogy szép vagyok, mégse jön össze egy kapcsolat se. Belsőleg kissé elvontnak tartom magam. Nagy gond ez? L
attól függ mit jelent,lehet a falra felkergeted az embert olyan irritáló vagy meg lehet,csak magad módján máshogy normális :D
ezt de szépen fogalmaztam :)
Ez nem elvontság. Nem lehet megállás nélkül beszélni... főleg ahogy az ember öregszik egyre több problémája adódik, gyakran a munkától/sulitól... stb elfárad, és olyankor nekem is van hogy csak leülök, nézek ki a fejemből és hagyjon mindenki, ez nem elvontság :)
Akinek volt tartalmasabb kapcsolata tudja hogy nem lehet az ember mindig vidám amikor ott a párja, esetleg az elején megjátsza de később ha már mondjuk együtt alszanak/reggel együtt kelnek...stb... nem lehet megállás nélkül beszélni :)
Sok helyzetben pedig nem is kell beszélni, jobb úgy :)
De azért jobb ha minél kevesebb ilyen helyzet adódik amit írtam, de ettől függetlenül tuti mindenkinek lesz. Ilyenkor be kell rakni egy filmet és összebújni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!