Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon miért ilyen sok a kövér nő a fiatalabb korosztályokban?
Ezekben a fiatalabb korosztályokban nekem úgy tűnik sokkal több kövér nő van mint kövér férfi. Ez az arány, ebben az országban, 40 fölött egyenlítődik ki. De addig a női túlsúly dominál, míg a konditermek tele vannak férfiakkal.
Miért van ez így?
10
Persze elhiszem, de én az átlagos lányokról beszéltem nem a sportolókról.
Egy olyan vékony lány aki, nem sportól az sose lesz olyan erőben mint egy molettebb.
Mondjuk érdekes azt látni ezen az oldalon (meg úgy általában) hogy amikor előkerül ez a body positivity dolog, akkor mindenki köp egyet hogy az egész csak a kövér nőkről szól, míg cegény drága kövér férfiakkal senki sem foglalkozik, minden joindulatot a nők markolnak fel, miközben ezt már százmilliárdszorra kérdezitek meg, míg a nők sosem értetlenkednek, hogy de mijéért van ennyi fiatal kövér férfi Magyarországon?? Nemértem....
Miközben aztán minden korcsoportban több a kövér férfi, mint a nő.
Vékony, formásan sportos nő vagyok. Hidd el nekem, pontosan tudom, hogy a férfiak nagy részének (és jobb részének) ez jön be, nem a dagi :D
13
Akkor te már alakítottál a testeden, nyilván azért is sportolsz, az egy másik kategória. Én azokról beszéltem akik nem sportolnak, nyilván ezt a két tábort nem jó hasonlítgatni. De ha az átlag vékony csajokat, és az átlag molettebb csajokat vesszük, akkor a molettebbek a vonzóbbak. A sportolók egy külön kategória, akik a testükkel rendszeresen foglalkoznak, de ezt nem mindenki teszi, valaki művelődik az idő alatt, valaki dolgozik, valaki tanul, valaki edz. Mindenki nem teheti ugyan azt.
Én sportolás előtti vékony állapotomban is sokkal népszerűbb voltam meg jobb pasiknak tetszettem, mint bármelyik dagi ismerősöm. Ezen kár vitatkozni.
"Úgy tűnik"
Rosszul tűnik. Minden korosztályban arányaiban több a túlsúlyos férfi.
15
A kivétel erősíti a szabályt. :P
17
Az átlagos, vékony nők sokkal több pasinak bejönnek. Ezen kár vitatkozni.
18
Abban az esetben, ha a vékonynak jobb a kisugárzása. Azonos kategóriában ez nem igaz. Valószínű ha az adott vékonyabb nő szintén edzett, ma is ő a kelendőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!