Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért ilyen sok a kövér nő a fiatalabb korosztályokban?

Figyelt kérdés

Ezekben a fiatalabb korosztályokban nekem úgy tűnik sokkal több kövér nő van mint kövér férfi. Ez az arány, ebben az országban, 40 fölött egyenlítődik ki. De addig a női túlsúly dominál, míg a konditermek tele vannak férfiakkal.

Miért van ez így?

tegnapelőtt 14:30
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
65%

10

Persze elhiszem, de én az átlagos lányokról beszéltem nem a sportolókról.

Egy olyan vékony lány aki, nem sportól az sose lesz olyan erőben mint egy molettebb.

tegnapelőtt 14:56
 12/40 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk érdekes azt látni ezen az oldalon (meg úgy általában) hogy amikor előkerül ez a body positivity dolog, akkor mindenki köp egyet hogy az egész csak a kövér nőkről szól, míg cegény drága kövér férfiakkal senki sem foglalkozik, minden joindulatot a nők markolnak fel, miközben ezt már százmilliárdszorra kérdezitek meg, míg a nők sosem értetlenkednek, hogy de mijéért van ennyi fiatal kövér férfi Magyarországon?? Nemértem....

Miközben aztán minden korcsoportban több a kövér férfi, mint a nő.

tegnapelőtt 15:05
 13/40 anonim ***** válasza:
37%

Vékony, formásan sportos nő vagyok. Hidd el nekem, pontosan tudom, hogy a férfiak nagy részének (és jobb részének) ez jön be, nem a dagi :D

tegnapelőtt 15:19
 14/40 anonim ***** válasza:
58%

13

Akkor te már alakítottál a testeden, nyilván azért is sportolsz, az egy másik kategória. Én azokról beszéltem akik nem sportolnak, nyilván ezt a két tábort nem jó hasonlítgatni. De ha az átlag vékony csajokat, és az átlag molettebb csajokat vesszük, akkor a molettebbek a vonzóbbak. A sportolók egy külön kategória, akik a testükkel rendszeresen foglalkoznak, de ezt nem mindenki teszi, valaki művelődik az idő alatt, valaki dolgozik, valaki tanul, valaki edz. Mindenki nem teheti ugyan azt.

tegnapelőtt 15:26
 15/40 anonim ***** válasza:
51%

Én sportolás előtti vékony állapotomban is sokkal népszerűbb voltam meg jobb pasiknak tetszettem, mint bármelyik dagi ismerősöm. Ezen kár vitatkozni.

tegnapelőtt 15:29
 16/40 anonim ***** válasza:
81%

"Úgy tűnik"

Rosszul tűnik. Minden korosztályban arányaiban több a túlsúlyos férfi.

tegnapelőtt 15:29
 17/40 anonim ***** válasza:
57%

15

A kivétel erősíti a szabályt. :P

tegnapelőtt 15:31
 18/40 anonim ***** válasza:
38%
14: korábban plötyi molett, majd kifejezetten kövér, jelenleg 40 kiló fogyás utáni, kifejezetten sportos életvitelű és edzett molett csajként, aki nem ronda és nem botrányosan rossz személyiségű, ami magyarázná, mondom, hogy nem igaz, hogy a nem edzett vékonyabb nőket nem választja előbb egy random férfi. Nyilván van, akinek a husis a zsánere, de a többség a vékonyabbakra bukik.
tegnapelőtt 15:43
 19/40 anonim ***** válasza:
45%

17

Az átlagos, vékony nők sokkal több pasinak bejönnek. Ezen kár vitatkozni.

tegnapelőtt 15:49
 20/40 anonim ***** válasza:
72%

18

Abban az esetben, ha a vékonynak jobb a kisugárzása. Azonos kategóriában ez nem igaz. Valószínű ha az adott vékonyabb nő szintén edzett, ma is ő a kelendőbb.

tegnapelőtt 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!