Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakat autó vásárlásra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat autó vásárlásra a nők előtti szégyen elkerülése milyen mértékben motiválja?

Figyelt kérdés

tegnap 14:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a való életben jóval kevésbé / kevesebb férfit, mint amit itt vizionálnak. Sztem azoknak a többsége, aki vidéken lakik, azért vesz, mert ott egy élhető élethez az szükséges (persze, ott is van, akit otthon esz a penész, munkanélkül lötyög, a helyi kocsmáig megy el max., és autót csak nőért venne, de a többségnek a munkábajáráshoz, bevásárláshoz, normális programokhoz nő nélkül is van igénye rá)... Bp-n azok a pasik, akik top csajok után futkároznának, kb, az a kategória az, aki kifejezetten a nők miatt vesz autót.
tegnap 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem, mert az baromi ciki.
tegnap 15:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha van magukkal szemben bármilyen fajta igényességük, akkor maguk miatt teszik és nem egyéb elkeseredett okokból. Egy autó elsősorban nem pinamágnes kellene, hogy legyen, hanem a mindennapokhoz szükséges eszköz azoknak, akiknek van igényük az effajta kényelemre.
tegnap 15:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ciki, ha valaki csak azért vesz kocsit (eleve nem olcsó, és még fenn is kell tartani) hogy valaki másnak bizonyítson.

Vegyen, ha kell és megteheti, de ha egyik sem igaz, akkor hülyeség.

tegnap 15:52
 5/10 BeefEater ***** válasza:
Engem például semennyire.
tegnap 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan férfit, aki azért vett autót, hogy jobb esélye legyen a nőknél.

40+ a fickó, és amúgy baromira nem telik rá, hitelből vett egy Astrát.

Hát, szerintem hülyeség volt.

tegnap 16:25
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Ma már minden hülyének van autója főleg itt vidéken az utolsó purtris cigányoknak is. Nem vagyok alszent nekem is. Úgyhogy csak annyi van autód az kevés ma már hogy tudj villantani egy nőnek.
tegnap 17:26
 8/10 mikeXxX ***** válasza:
Van több autóm is én pont hogy az olcsóbbikkal megyek randira így legalább a goldiddegereket jól lehet általában szűrni bár van aki így is maradt aztán később derült ki róla hogy az de viszont ő a mai napig nem tudja hogy jobb autóm van százszor mint neki 😄!
tegnap 19:55
 9/10 anonim ***** válasza:
BP-n lakom,van jogsim,meg telne rá,de fullra nem érdekelnek az autók, azok a nők meg pláne nem,akik az autó miatt hajtanak valakire. Inkább a lakásom felújítására költöttem,meg utazásokra szoktam, vagy befektetem. Ha nagyon muszáj lenne, szüleimnek van egy rakás autója,néha odaadják ha Balatonra megyek vagy ilyesmi,de akkor se nőzésre használom. Max akkor vennék autót,ha olyan munkám lenne, vagy gyerekeim lennének,akiket vinni kell ide-oda.
tegnap 20:13
 10/10 anonim ***** válasza:

A többség nem ezért vesz autót, hanem kényelmi okokból, vagy kényszerből.

Sokaknak munkába járáshoz kell vagy esetleg beteg rokont vinni ide-oda, vagy zseret utazni és kényelmesebbnek gondolja az autót mint mondjuk tömegközlekedni.

Nyilván van egy réteg akik ezzel akarnak csajozni és a nők között is vannak olyanok akiknek ez elvárás, főleg az autó mániás nők, de a többség szerintem leszarja.

ma 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!