Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagy szégyen vagyok ha 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy szégyen vagyok ha 27 éves létemre sosem volt párkapcsolatom?

Figyelt kérdés
Időnként megkérdezik hogy van e csajom. Rossz érzés hogy sosem volt. Az viszont jó érzés hogy ilyet kérdeznek, mert hogy kinézik belőlem hogy lehetne barátnőm.
okt. 30. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
Nem szégyen, de nem is szokványos. Ne foglalkozz másokkal, de azt is írod rossz érzés, hogy sosem volt. Akkor tegyél ellene!
okt. 30. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Nem szégyen, de nem is szokványos. Ne foglalkozz másokkal, de azt is írod rossz érzés, hogy sosem volt. Akkor tegyél ellene!

Mit tegyen ellene ha mindig olyan nőt fog ki akinek egekbe vannak az igényeik?

okt. 30. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Egyáltalán nem szégyen.

A mai világban elképesztő módon válogatnak a nők, szinte senki sem elég jó nekik. Szóval egyáltalán nem gáz, ha 27 éves vagy és még egy nő sem választott ki párkapcsolatra.

okt. 30. 18:11
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

figyelj...

én most 36 vagyok

16-30 éves koromig eszméletenl rendben voltam , sok lánnyal volt futó kapcsolatom és tartósabb is volt bőven, de olyan szinten átalakult a világ ezalatt a kb 6-7 év alatt hogy nem hazduok bárki akivel nagyon jóba voltam most már szóba sem áll velem pedig nagyon rendben voltak közöttünk a dolgok és itt most kb 10 lányról beszélünk.

1 dolog tény, nem vagyok pénzes gazdag , nincs kocsim de máskülönben rendben vagyok , ezek voltak a régiak akik már szóba sem állnak velem. Ha felmegyek egy tinderre pl még akadnak olyan lányok akikkel el tudok beszélgetni de kevés vagyok nekik , kevés az ha egy albérletbe laksz és egy beosztott vagy.

Szóval manapság nagyon nehéz ezen a téren mert mindenhol a fogyatékos trend meg a milliók szórása megy és melyik lenne az a hülye nő akinek ne ez kellene... Max az aki nagyon durván csalódott de ez is csak idővel jön bennük elő.

ez 2024 jelenleg...

okt. 30. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
55%

#2 "Mit tegyen ellene ha mindig olyan nőt fog ki akinek egekbe vannak az igényeik?"

Ismerkedjen többet, több nővel. Olyan nincs, hogy mindegyiknek egekben van az elvárása.

okt. 30. 18:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 28 évesen vagyok ugyanígy tőlem is megkérdezik hogy miért nincs nem látják hogy ronda vagyok? Nekem rosszul esik. Persze nem azt akarom mondani hogy biztosan ronda vagy de én az vagyok.
okt. 30. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Biztosan már válaszoltam vagy 20 ilyen kérdésre csak idén, és még mindig ugyanaz a véleményem. Csak akkor számít szégyennek, ha te amúgy szeretnél kapcsolatot, csak valamiért alkalmatlan vagy rá, és az évek alatt (ez jó sok év már...) se tudtad magad alkalmassá tenni rá, nem tudtad eladni magad a párkapcsolati piacon. Az szégyen lenne, NAGY szégyen.

De ha meg nem érdekel a párkapcsolat, jó így neked, akkor tökmindegy.

okt. 30. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Átlag alatti vagy, tehát lúzer!

Egy senki a normális többség szemében.

okt. 30. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!