Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfinek hány éves kortól szégyen ha még biciklis futár?
semennyitől
baromi jól keresnek és sportol :)
# 1
# 2
# 3
# 4
# 5
# 6
# 7
De ti gondolom nem diplomás, és vagy akár vezető pozícióban dolgozó, akár gazdag, sikeres, jó egzisztenciájú nők vagytok, hanem feltételezem munkás nők, érettségivel, szakmával.
Ezt nem sértésként írom, csak nyilván egy diplomás, jó egzisztenciájú nő rá sem néz vagy tart vonzónak egy ilyen férfit.
8
Diplomás vagyok (most szerzem a masodikat) multinál dolgozom, (vezető nem vagyok, csak csop.vez helyettes) de 7számjegyü a bruttom. Amig magát eltartja, és nem szól be olyasmiket, hogy a "diplomamat azert kaptam mert nő vsgyok" / "a homeoffice nem munka" / "a munkahelyi előmenetelemet csak a mázlimnak köszönhetem", akkor nem erdekel, mit dolgozik. Ez nem lesz kizáro ok!
3 vagyok két diplomás, középvezető plusz egy kis vállalkozással, saját ház, kocsi, megtakaritás - ennyi elég 31 évesen?
miért néznék le egy futárt? sportol minden nap, jól keres, maga osztja be az idejét, és mellette még bármi mást is csinálhat... pl egyetemen tanul vagy van neki is plusz vállalkozása vagy csak kiéget a multinál és élvezi h nyugis a melója.
mint írtuk sok a szexi férfi közöttük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!