Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más incel is megszakítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?

Figyelt kérdés

Érdekelne másoknál hogy megy ez

Másoknál is megvan az az érzés hogy annyira szégyellesz beszélni olyan rokonokkal is akikkel amúgy semmi bajod sincsen, még akkor is ha nem kérdeznek semmit?

Nem reagálsz üdvözlő üzenetekre sem mert nem akarsz beszélni egyikkel sem, és nem jelensz meg egyetlen nyilvános eseményen sem?

Másoknak is segített ez kezelni az iszonyú érzéseiket?

2023. dec. 17. 07:54
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
93%
Ez nagyszerű módja a teljes elmagányosodásnak.
2023. dec. 17. 08:15
 2/42 anonim ***** válasza:
89%
Ez az önsorsrontás egy olyan tankönyvbe illő fejezete, ami már messziről üvölt, hogy pszichológushoz kell fordulni.
2023. dec. 17. 08:16
 3/42 anonim ***** válasza:
82%

Pszichológiailag ez nem kezelés, így nem tud segíteni kezelni az érzést. A helyzeteket szünteti meg, ahol egy bizonyos irányban elburjánozhat az érzés. Ettől nem kezeled semennyire sem, és az érzés sem lesz kevesebb, csak nincs helyzet, amiben megjelenítheted.

Keress fel egy pszichológust. A szenvedés nem jó. Nem szeretném, hogy szenvedj. Azt szeretném, hogy akármi is legyen veled életedben, szégyen nélkül élj, lehetőleg nagy boldogságban. Nem mondom meg, mit kéne tegyél, hisz nem tudom, de erősen javaslom, hogy vedd fel a szeretteiddel a kapcsolatot. Nincs semmi szégyellni való ezeken a dolgokon ám.

2023. dec. 17. 08:17
 4/42 anonim ***** válasza:
66%
Vállald a rokonok előtt hogy szűz vagy. Dagadt vagy ! Esetleg más ok miatt nem kellesz a nőknek. Nem ciki ez. Megfogják érteni
2023. dec. 17. 08:20
 5/42 anonim ***** válasza:
87%
Én nem incel vagyok hanem nőként szűz 30 évesen és pont leszarom hogy mit gondolnak erről sőt minél inkább nyomatnak hogy gyerek férj én annál inkább élvezem hogy nincs
2023. dec. 17. 08:35
 6/42 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy családtagod rendszeresen bánt emiatt, azt tényleg érdemes hanyagolni a saját lelki békéd érdekében. Olyan embereket viszont miért zárnál ki az életedből, akik szeretnek? Azzal senki sem jár jól.
2023. dec. 17. 08:45
 7/42 anonim ***** válasza:
34%
"Femcelként" = incel nőként én is ezt teszem. Amúgy nem csak rokonokkal. Nem kérek sem az ilyen témájú beszélgetésekből, sem abból, hogy végignézzem közvetlen közelről, hogy nekik bezzeg milyen jól alakulnak a dolgaik, egymásra találtak a hozzájuk illővel és megvannak...
2023. dec. 17. 08:55
 8/42 anonim ***** válasza:
85%
Bár idegesít, hogy minden rokonlátogatáskor megkérdezik, nem nősülök-e még (mintha nem látnák, hogy a külsőm miatt erre nulla az esélyem), de azért annyira nem, hogy emiatt megszakítsam a rokonsággal a kapcsolatot.
2023. dec. 17. 09:17
 9/42 anonim ***** válasza:
43%

Én ettől függetlenül is ignorálom az idegesítő rokonokat, vagy akik korábban bántottak.

Kevés embert tartok "igazi" rokonnak. Összesen talán 5 személy van, akit viszonylag közeli rokonnak érzek, de ebben már olyan távoliak is szerepelnek, mint anyám unokatestvérei. A többieket nem kedvelem vagy nem ismerem őket.

2023. dec. 17. 09:31
 10/42 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk az üdvözlésekre reagálok, de nem jópofiskodóan, hanem csak normálisan, átlagosan. Azért órákig nem ücsörögnék egy nem kedvelt ember konyhájában, mert muszáj. NEM muszáj.
2023. dec. 17. 09:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!