Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más incel is megszakítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?

Figyelt kérdés

Érdekelne másoknál hogy megy ez

Másoknál is megvan az az érzés hogy annyira szégyellesz beszélni olyan rokonokkal is akikkel amúgy semmi bajod sincsen, még akkor is ha nem kérdeznek semmit?

Nem reagálsz üdvözlő üzenetekre sem mert nem akarsz beszélni egyikkel sem, és nem jelensz meg egyetlen nyilvános eseményen sem?

Másoknak is segített ez kezelni az iszonyú érzéseiket?

2023. dec. 17. 07:54
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
80%
Persze, hogy nem tudom. Mert nekem nem ér annyit az ellenkező nem, hogy teljesen tönkretegyem az életem. Felfoghatatlan, hogy valaki szégyelli, hogy nincs és nem is volt párja és inkább elvonul.
2023. dec. 17. 10:36
 22/42 anonim ***** válasza:
80%

20

De nem is kell pótolja... Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy a munkahelyi sikertelenségem miatt nem nézek sorozatokat, mert azok nem pótolják a karierrem hiányosságait. Mégis ki mondta, hogy a nagyanyád szeretetének pótolnia kell a puncihiányodat?

És egyáltalán miért abból indulsz ki, hogy TE mit nyersz a kapcsolaton? Elcseszettül önző ember vagy, ha neked csak arra jók a rokonaid, hogy ezt vagy azt nyújtsanak. Jobb is, hogy az ilyenek egyedül vannak.

2023. dec. 17. 10:37
 23/42 anonim ***** válasza:
28%

22.

"Jobb is, hogy az ilyenek egyedül vannak."

Mondjuk ez az önjelölt Igazság Bajnoka jellem sem jobb, mint a 20-as válaszoló vagy a kérdező.

2023. dec. 17. 10:44
 24/42 A kérdező kommentje:

"Mert nekem nem ér annyit az ellenkező nem, hogy teljesen tönkretegyem az életem."

Mégis mit teszek vele tönkre ezzel?

Ami eleve fos, azt hogy lehet tönkretenni?

Eleve rossz érzést sem okoz ez, hiszen inkább megkönnyebbülés mint szenvedés elzárkózni

"Felfoghatatlan, hogy valaki szégyelli, hogy nincs és nem is volt párja és inkább elvonul."

Inkább az a felfoghatatlan hogy valaki ezt nem szégyelli és képes végigélni az életét úgy hogy eljátsza magát mindenkinek.

Miközben jobban tenné ő is ha elbujdosna a világ elől

2023. dec. 17. 10:45
 25/42 anonim ***** válasza:
84%

Szégyellnivaló, hogy valaki szűz ha nő ha férfi? Komolyan? Nem inkább az szégyellnivaló, hogy összefekszik bárkivel, foglalt emberrel is?

Írtam, én nekem mindegy mit csinálsz. A kérdés ez:

"Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?"

A válasz pedig rá, hogy nem.

Egyébként kevered a szezont a fazonnal, mert a család/rokonság törődése, szeretete egyáltalán nem pótlék hanem alapnak kellene, hogy legyen!

Az, hogy nincs, nem volt vagy nem lesz részed kölcsönös szerelmen, vagy szexben részed nem alap. Senkinek nem jár a szex, kapcsolat alanyi jogon csak azért, mert felnőtt.

2023. dec. 17. 10:59
 26/42 A kérdező kommentje:

"Az, hogy nincs, nem volt vagy nem lesz részed kölcsönös szerelmen, vagy szexben részed nem alap. Senkinek nem jár a szex, kapcsolat alanyi jogon csak azért, mert felnőtt."

Persze hogy nem jár hanem jut vagy nem jut. Akinek jut az persze hogy tud örülni mindennek, és nincs oka ilyenre. Akinek meg nem jut de vágyik rá annak rokonosdizni nincsen oka, hiszen nem tudja jól érezni magát emberek között, így el kell szigetelnie magát a társadalomtól amennyire lehet.

Az ilyen embert mindenképpen lenézik, ezért érdemes elkerülni mindenkit aki le tud nézni téged.

A jobb ha olyan emberekkel veszed körül magadat akik nem ismernek, ezért nem kell szégyellened magadat. Mármint amikor muszáj emberekkel konktaktolni

2023. dec. 17. 11:09
 27/42 anonim ***** válasza:
72%

27: Nem "jár", de azért azt se állítsuk már, hogy nem természetes része az életnek... Mármint a többségének. Ne állítsuk már, hogy teljesen normális dolog egy életet egyedülállóként és szex nélkül leélni, miközben igényed lenne rá (nyilván az más, ha igény sincs).

Ez olyan, hogy munka sem jár, két-két ép végtag sem jár meg igazából semmi sem a világon. A többségnek mégis van, és meglehetősen szar tud lenni annak a kisebbségnek, akinek nincs. (És akkor most kössünk bele, hogy miért nem jó a hasonlat...)

2023. dec. 17. 11:16
 28/42 A kérdező kommentje:

29#

Jól írtad

A probléma elbagatelizálasa zajlik, amit ezzel a közkeletű dumával szoktak csinálni.

Nem jár semmi persze, munka sem meg kaja sem jar, egyszerűbb dolog is szépen éhenhalni. Valamiért mégsem szoktak manapság éhenhalni az emberek, hiszen kaja jut.

Viszont akinek nem jut, annak nem kéne fejéhez vágni hogy "nem jár"

2023. dec. 17. 11:24
 29/42 anonim ***** válasza:
75%
De az ember nem tud veled mit kezdeni ha te se csinálsz semmit annak érdekében hogy akadjon legalább egy nő, akivel jól éreznéd magad. Ha te elvonulsz, ha te azt hiszed magadról, hogy semmit se érsz akkor más miért hinné, hogy érsz valamit amikor a kisugárzás taszító, nem tudsz kommunikálni ahogy kellene, nem vagy határozott, magabiztos? Manapság az él meg, az érvényesül aki még a jég hátán is megél. Hogyha te nem megfelelő helyeken, nőknél keresgélsz, vagy megmukkani nem mersz, nem tudod, hogy mikor van esélyed egy nőnél akkor hogyan vegyen figyelembe bárki is?
2023. dec. 17. 11:37
 30/42 A kérdező kommentje:

31#

Tudom jól hogy igazad van és ez nem vezet megoldásra a probléma kapcsán, de most nem ez volt a kérdés

Igazaból páran meg is válaszolták a kérdést szóval nem panaszkodom

2023. dec. 17. 11:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!