Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha egy hosszabb ideje egyedülálló ismerősötök úgy látja a jövőjét, hogy biztosan van párja (/családja)?

Figyelt kérdés
A kollégákkal a karácsonyról beszélgettünk, ki hogyan ünnepli, a családjával otthon hogy csinálták stb. Az egyik kollégám elmesélte, hogy nekik otthon rossz volt a karácsony, én pedig mondtam, hogy majd amikor gyerekeim lesznek, én biztosan igyekezni fogok, hogy az amit mesélt az ne történhessen meg. Ez után az egyik férfi kolléga, akit annyira én nem kedvelek, csak annyit mondott, hogy “ha” először nem értettem, aztán kihangsúlyozta, hogy úgy kéne beszélnem, hogy HA házas leszek, HA lesznek gyerekeim, mert ez koránt sem olyan biztos, hogy így lesz. Egy kicsit emiatt elszégyelltem magam, mert valahogy annyira ezt szeretném, hogy én így látom a jövőm. Persze igaza van, csak picit úgy rosszul esett, hogy miért ne lehetne férjem? Ha pedig van férjem, akkor miért ne szülhetnék, vagy fogadhatnánk örökbe gyerekeket? Szerintetek velem van a baj, hogy ez számomra kicsit sértő volt? Naív, fiatal és túl romantikus vagyok, hogy hiszek ebben úgy, hogy két éve nem volt párom? 21N

2022. dec. 17. 04:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nincs igaza a kollégádnak. Legyenek álmaid. Az életben nincsen Ha. Légy ugyan ilyen nyitott és ne szégyeld. Az csak lehúz, ő már megkeseredett.
2022. dec. 17. 05:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi baj, 21 éves vagy előtted az élet, minden vágyad teljesülhet. Felesleges ezen gondolkoznod!
2022. dec. 17. 05:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A kollégád egy bunkó. Tipikusan az a megjegyzés volt, amit az ilyen emberek az egyedülállóknak szoktak mondani. A te korodban én is rendszeresen megkaptam. Jogosan érezted sértőnek, mert az volt.

N

2022. dec. 17. 06:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idősen természetes hogy vannak álmaid és magától értetődőnek veszed hogy ezek meg is fognak valósulni. Az idősebb kolléga nyilván a tapasztalataiból kiindulva csak felhívta rá a figyelmedet hogy ez nem mindig van így. Lehet hogy megkeseredett ember ő, idővel sokan azzá válnak ahogy a fiatalkori álmaik szertefoszlanak meg az élet meggyötri őket. Nem kell magadra venni, a te életed még bárhogy alakulhat.
2022. dec. 17. 06:57
 5/12 Noren1989 ***** válasza:
100%
Szimplán paraszt a fószer, vagy ezzel akar imponálni.
2022. dec. 17. 08:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van párom, boldog a kapcsolatunk. Van néhány kollégám, akik megszívták a szerelemben, vagy csak ellaposodott a kapcsolatuk és igazából bármikor megcsalnák a párjukat. Na ők azok, akik ha szóba kerül a barátom, negatívkodnak, hogy jaj még nagyon friss, majd úgyis elmúlik, X évet adok nektek és szakítotok, stb. Jó nagy parasztok tényleg...

Ne törődj velük, én is amikor sokáig szingli voltam tudtam, hogy egyszer lesz egy boldog párkapcsolatom, gyerekeim. Ne húzzon le egy ilyen köcsög, az életed jó irányba fog fordulni, házas leszel, szülő leszel, boldog leszel :)

2022. dec. 17. 08:22
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy bunkó paraszt a kollegád. Jogosan érezted sértőnek. Ne foglalkozz vele, neki már lefőtt a kávé, de előtted ott az élet. :-)
2022. dec. 17. 08:49
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Egyértelműen paraszt.

De sok férfi csak olyan nőkre mond ilyet ha mondjuk 150kg körüli vagy több és nincs sok esély rá hogy a jövőben lesz valakije. (nem feltétlenül igaz, mivel úgy is lehet párja, csak kevesebb az esély!)

2022. dec. 17. 10:16
 9/12 anonim ***** válasza:
23%

És akkor itt válasz amit lepontozhattok. Esetleg ha olyan továbbtanulást választ, ahol majd legjobb esetben 27 évesen végez és közben nincs normális kapcsolata csak kurelós pajti mert a karier fontos. S tegyük fel összejön egy olyan faszival aki eljegyzi és évekig hitegeti majd szakítanak és ott toporog 30+osan a levegőbe komoly kapcsolat nélkül.

Igen nyugodtan lehet feltételes módot használni, nem mindenkinek van szerencséje az életben.

2022. dec. 17. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Egyetemistaként miért ne lehetne komoly kapcsolata?

2022. dec. 18. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!