Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleuntál már a társkeresésbe egyedülálló 30-as férfiként?
Sosincs szerencsém. A Nőknek szexre se kellek.
Kulturált, kedves, udvarias, művelt, olvasott naprakész fiatal férfi vagyok. Régebben futottam is (ma már nem).
Végigmentem a netes tárkeresőkön. Először az ingyeneseken, aztán kifizettem egy hónapot de semmi. Próbálkoztam rámenősen, udvariasan. A legjobb eredmény amit elértem az volt hogy jó fej vagyok legyünk barátok csak, meg ő még nem érez így megy úgy.
Sose volt barátnőm de így 30 felé arra jöttem rá, hogy a nők anyagiasak az evolúció miatt. Arra is rájöttem valószinüleg ronda vagyok és nem vagyok jó parti már csak az értékrendem miatt sem.
Csak a külső számít!!!! És főleg az arc. Erre jöttem rá. Próbálkozhatok én bármivel, ha egyszerűen nem kellek senkinek. Belefáradtam megtörtem: ez egyik profilra az egyik társkeresőn az volt kiríva ronda fiúk minek regisztrálnak. - Na ez a nők hozzálássa a témához.
Megfigyeltem azt is, hogy a nők ösztönösen vonzódnak a primitív, bunkó, emberekhez akik nem rendelkeznek érzelmi intelligenciával sem.
Igazából már teljesen megszoktam az egyedüllétem, a társtalanságot. Barátaim sincsenek már, látva hogy nem kellek senkinek lekoptak, magamra hagytak. Magam birkóztam meg az előttem álló nehézségekkel. Semmilyen fizikai segítséget soha nem kaptam. Az volt a mélypont mikor idegösszeomlásom volt a felgyülemlett problémák miatt. Azóta már leszrok mindent. A napok jönnek mennek, dolgozom. Szabadidőmet próbálom értelmesen eltölteni.
Azt érzem, magamra hagyott mindenki, mert más vagyok mint a többiek külsőre és belsőre is. Nem azt mondom, hogy hibátlan vagyok, nekem is vannak hibáim csak más a hozzáállásom a dolgokhoz. A tömegek, a többiek mintha felszínesek, kistestűek és nagyon ostobák lennének.
Sokszor elegem van ebből az egész rühes életből, mert mint írtam már belefáradtam abba hogy bármit teszek az nem jó a nőknek mert én, én vagyok és nem tudok más lenni. Nekem is van lelkem én is érzek csak valahogy a magyar társadalom a "másságot" nem tolerálja, gyűlöli utálja.
Kimegyek az utcára, ugyan azok a ruhák, ugyan úgy néznek ki a lányok-fiúk. Véleményük nincs csak az hogy Carpe diem meg YOLO. Kiábrándultam a nőkből, de nagyon. Iszonyatosan és tényleg nagyon sok próbálkozáson túl vagyok.
Menthetetlennek érzem a civilizációt, az embereket, a fiatalokat és mindent ezzel együtt hiábavalónak is az életet.
Sajnos kezdek én is így érezni hasonló korban mint te, ugyanakkor én arra gondolok hogy akkor csakazért is bizonyítok. Nem rámenősen a párkeresés terén, hanem a szakmában, karrierben. Akkor legalább élvezzem az életet, ne kelljen folyamatosan nélkülöznöm, és amúgy sem szabad azzal törődni mit gondol a többi ember.
Az alábbi mondatod mit jelent, nem értettem:
"A tömegek, a többiek mintha felszínesek, kistestűek és nagyon ostobák lennének."
Természetesen Magyarország és az egész világ tehet erről.
Amúgy ha már az evolúciót írod => nem vagy képes a változásra , és sajnos a "tökéletes" kellemes sem fejlesztetted egy centit sem.
Nem arról van szó, hogy az ember beleun..
A sok kudarctól elmegy az önbizalmad, és már nem érzed magad esélyesnek senkinél.
Nem kezdeményezel, mert nem látod értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!