Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkezdtem 30 és 35 év közötti nőket nézni Badoon. Egyik sem tetszik. A Badooval van baj vagy a 30 év feletti nőkkel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 21:20
A kérdező szavazást indított:
Dekoratív nők ritkán regisztrálnak Badoora.
A dekoratív nők 30 év felett már foglaltak.
A 30 év feletti öregecskedő nők már elvesztették a vonzerejüket.
42 szavazat
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán, te mennyi idős vagy?
2/12 anonim válasza:
Az, hogy esetleg benned van a hiba, fel sem merül, mint opció?
3/12 anonim válasza:
vagy az értékrendeddel van a probléma.
4/12 anonim válasza:
#öregség #vénlány
A baj veled van!
5/12 anonim válasza:
A Badoon retkek vannak. Egy órát sem voltam fent :D Tinder, Facebook dating, Bumble ezerszer jobbak!
6/12 anonim válasza:
a badooról kefélték meg a feleségem:) 30 felett volt már:)
7/12 anonim válasza:
A kulcsszavak megadása alapján visszatért a 30 feletti nőket kikezdő incel az oldalra...
8/12 anonim válasza:
Utoljára mikor badooztam nekem az tűnt fel, hogy főleg cigányok és félanalfabéták használják. Akkoriban még tudott írni match nélkül mindenféle ork, most nem tudom hogy van. Mindenesetre én is a színvonal miatt váltottam Tinderre. Lényegesen jobb volt (3-4 éve).
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!