Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más incel is megszakítja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?

Figyelt kérdés

Érdekelne másoknál hogy megy ez

Másoknál is megvan az az érzés hogy annyira szégyellesz beszélni olyan rokonokkal is akikkel amúgy semmi bajod sincsen, még akkor is ha nem kérdeznek semmit?

Nem reagálsz üdvözlő üzenetekre sem mert nem akarsz beszélni egyikkel sem, és nem jelensz meg egyetlen nyilvános eseményen sem?

Másoknak is segített ez kezelni az iszonyú érzéseiket?

2023. dec. 17. 07:54
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Vannak ugye születésnapom, van a karácsony, a szilveszter és általában ilyenkor kaptam pár üdvözlő sms-t ha nem mentem akkor is. De mivel ezekre sem válaszoltam már, végül leszoktak ezekről, szerencsére.

Amúgy arról van szó hogy ugye mocskosul nyomasztó dolog bárkivel találkozgatni úgy hogy közben ismer téged, és csak szégyellheted magadat. Nem találkozni senkivel könnyebb sokkal, nincs nyomasztó érzés, mert nincs interakció senkivel. Ez az elmagányosodás egész jó dolog így, főleg hogy tartalmas kapcsolatot amúgy se tudnék építeni

2023. dec. 17. 09:45
 12/42 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, hidd el, ennyire senkit nem érdekel a szexuális életed. Tudom, hogy kellemetlen és néha kínos érzés, de az ember nem csak a párkapcsolatából áll. Mesélhetsz nekik a munkádról, a hobbijaidról, a világnézetedről stb.

Az ember hajlamos azt hinni, hogy mindenki roppant élesen és kritikusan figyeli, miközben ez a legtöbbször nem igaz.

2023. dec. 17. 09:53
 13/42 anonim ***** válasza:
84%
Te tudod kérdező, de nem jó úton haladsz.
2023. dec. 17. 09:55
 14/42 A kérdező kommentje:

Az volt a legrosszabb az egész rokonosdiban amikor láttam olyan rokont aki felnőve párt talál, velem ellentétben.

Iszonyatos a szégyenérzés amikor rajtad kívűl a legtöbb embernek természetes módon jön az ami számodra ugye reménytelen. Ilyenkor ezt látva szívesen elbujdosna az ember. Megtenni pedig tényleg jó dolog, ahhoz képest mint megjátszani magadat mint aki jól érzi magát.

Furcsállom hogy mások nem szoktak így eljárni ebben a helyzetben, legalábbis nem számolnak be erről

2023. dec. 17. 10:17
 15/42 anonim ***** válasza:
77%

14

Hát igen, van aki a párkapcsolati sikertelenség ellenére szereti a családtagjait...

2023. dec. 17. 10:20
 16/42 A kérdező kommentje:

15#

Persze látom van, csak minek?

Gondolom sokak ezzel próbálják pótolni a szeretethiányt

Mintha így lehetne...

2023. dec. 17. 10:25
 17/42 anonim ***** válasza:
75%

LOL, a család szeretete mióta egyenlő a szerelemmel?

Eléggé buta vagy, hogy többet ér neked a teljes elvonulás mint a család szeretete.

2023. dec. 17. 10:27
 18/42 anonim ***** válasza:
82%
Én (7. hsz.) nem is csak a szégyen miatt járok el így, hanem a mérhetetlen frusztráció miatt is. Pont ahogy írod, hogy a többieknek olyan természetes könnyedséggel, lazán, spontán összejön, ami nekem aktívan keresve, vért hugyozva sem. Nekik sem legelsőre persze, akad egy-két melléfogás, de ennyi, amúgy "normális" időn belül megtalálják a nekik valót. Én meg nemhogy olyat nem, akivel illünk egymáshoz, még olyat sem, akivel legalább vonzódunk, még ha amúgy teljesen inkompatibilisek is vagyunk. A legalapabb alap, ami megkülönböztet egy párkapcsolatot és egy barátságot, sincs meg. Szar ez az egész.
2023. dec. 17. 10:30
 19/42 anonim ***** válasza:
63%

16

Nem tudom, hogy vagy vele, de számomra a testvérem, az anyám, a nagynéném, az unokaöcsém nem valamiféle ócska pótlék, hanem négy nagyon fontos és értékes személy az életemben.

De legalább lassan kezdem érteni, hogy miért vagy egyedül...

2023. dec. 17. 10:31
 20/42 A kérdező kommentje:

17#

Buta vagy te ha azt hiszed hogy a család szeretete (ami egyébként nem egyenlő a rokonsággal amiröl szó volt) pótolja az ellenkező nem érdeklődésének hiányát.

Azt sem tudod miről van szó szerintem, csak a saját rögeszmédet vetíted ki

2023. dec. 17. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!