Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?
Érdekelne másoknál hogy megy ez
Másoknál is megvan az az érzés hogy annyira szégyellesz beszélni olyan rokonokkal is akikkel amúgy semmi bajod sincsen, még akkor is ha nem kérdeznek semmit?
Nem reagálsz üdvözlő üzenetekre sem mert nem akarsz beszélni egyikkel sem, és nem jelensz meg egyetlen nyilvános eseményen sem?
Másoknak is segített ez kezelni az iszonyú érzéseiket?
Vannak ugye születésnapom, van a karácsony, a szilveszter és általában ilyenkor kaptam pár üdvözlő sms-t ha nem mentem akkor is. De mivel ezekre sem válaszoltam már, végül leszoktak ezekről, szerencsére.
Amúgy arról van szó hogy ugye mocskosul nyomasztó dolog bárkivel találkozgatni úgy hogy közben ismer téged, és csak szégyellheted magadat. Nem találkozni senkivel könnyebb sokkal, nincs nyomasztó érzés, mert nincs interakció senkivel. Ez az elmagányosodás egész jó dolog így, főleg hogy tartalmas kapcsolatot amúgy se tudnék építeni
Kérdező, hidd el, ennyire senkit nem érdekel a szexuális életed. Tudom, hogy kellemetlen és néha kínos érzés, de az ember nem csak a párkapcsolatából áll. Mesélhetsz nekik a munkádról, a hobbijaidról, a világnézetedről stb.
Az ember hajlamos azt hinni, hogy mindenki roppant élesen és kritikusan figyeli, miközben ez a legtöbbször nem igaz.
Az volt a legrosszabb az egész rokonosdiban amikor láttam olyan rokont aki felnőve párt talál, velem ellentétben.
Iszonyatos a szégyenérzés amikor rajtad kívűl a legtöbb embernek természetes módon jön az ami számodra ugye reménytelen. Ilyenkor ezt látva szívesen elbujdosna az ember. Megtenni pedig tényleg jó dolog, ahhoz képest mint megjátszani magadat mint aki jól érzi magát.
Furcsállom hogy mások nem szoktak így eljárni ebben a helyzetben, legalábbis nem számolnak be erről
14
Hát igen, van aki a párkapcsolati sikertelenség ellenére szereti a családtagjait...
15#
Persze látom van, csak minek?
Gondolom sokak ezzel próbálják pótolni a szeretethiányt
Mintha így lehetne...
LOL, a család szeretete mióta egyenlő a szerelemmel?
Eléggé buta vagy, hogy többet ér neked a teljes elvonulás mint a család szeretete.
16
Nem tudom, hogy vagy vele, de számomra a testvérem, az anyám, a nagynéném, az unokaöcsém nem valamiféle ócska pótlék, hanem négy nagyon fontos és értékes személy az életemben.
De legalább lassan kezdem érteni, hogy miért vagy egyedül...
17#
Buta vagy te ha azt hiszed hogy a család szeretete (ami egyébként nem egyenlő a rokonsággal amiröl szó volt) pótolja az ellenkező nem érdeklődésének hiányát.
Azt sem tudod miről van szó szerintem, csak a saját rögeszmédet vetíted ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!