Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha 25 évesen még nem volt részem párkapcsolatban?
Nem szégyen, viszont ha ennyi idősen nem volt, az azt jelenti, hogy amit az elmúlt 10 évben csináltál, az nem fog működni.
További fontos dolgok:
- A konditermet érdemes lehet kipróbálni, viszont ha két év alatt nem hoz eredményt, nem fog több év alatt se.
- A szteroid/TRT stb nem működik. Csúnyább leszel tőle, így kevésbé fogsz kelleni a nőknek.
- A pénz nem működik. Ha most milliomos lennél, ugyanúgy nem kellenél senkinek.
Én egyébként hasonló helyzetben voltam ennyi idősen.
Amit most csinálnék: 3 -4 hónap alatt lefogynék 70kg -ra, majd csinálnék magamról olyan jó képeket, amilyeneket csak tudok. Ezután előfizetnék Tinder goldra és megpróbálnék jobbra húzni magyar lányokat. Ha nem sikerül, akkor megnézném, melyik harmadik világbeli országban mennyi matchem van és elrepülnék oda, ahol működik a Tinder. Megvan az első barátnő.
Amit csináltam ehelyett: Felmentem az angol internetre csajozási tanácsokért. Inkább ne tedd, a tudatlanság jobb.
Semmilyen kapcsolatod nem volt még? Se alkalmi, se egyéjszakás, vagy csak szexkapcsolat?
Szűz vagy, esetleg még soha nem csókolóztál, nem randiztál nmei s ismerkedtél?
Azért itt elég sok kategóriát meg lehet különböztetni, és nagyon nem mindegy melyik vonatkozik rád.
A legrosszabb nyilván ha valaki szűz, soha nem smárolt, soha nem randizott, soha nem ismerkedett.
Ha ebbe a kategóiába tartozol, akkor igazából mindegy már.
Ha csak komoly kapcsolatot nem tudsz összehozni akkor érdemes lenne szakembernél próbálkozni. Ha szexkapcsolatot, alkalmi szexet sem tudsz összehozni akkor a külsőd drasztikus javításán (ha lehetséges) kell hogy legyen a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!