Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen ha 25 évesen még nem volt részem párkapcsolatban?
Kérdezőnek van még rá esélye, akkor ,ha kőkeményen dolgozik az anyagiakon, és egzisztenciát épít. Akkor majd 30-35 felett gyerektelen nő, akinek családot kellene vállalnia össze áll vele, esetleg olyan nő aki 30-35 éves és van már pár gyereke pasija elhagyta és apapótlékot keres a gyerekeinek.
Nyilván ezeket a szinteket, nem a 200 nettós árufeltöltő Pistike fogja megcsinálni, hanem egy 6-700 nettós vagy még többet kereső mérnök, informatikus, aki már saját tulajdonú családi házzal rendelkezik.
De hidd el kérdező, ezek már nem azok az őszinte szerelmek, ekkor már 25 éves korukra a nők bőven kiélték magukat számtalan kapcsolatuk volt legtöbb lány 15-16 éves kortól kezdve kapcsolatról kapcsolatra járnak, azt se verik nagy dobra, hogy egyéjszakás kapcsolatban is nagyon sok benne van, de akkor is jobbnál jobb fiúkkal.
A lényeg ilyen 25-30 felett sok kapcsolat már nem a szerelemről szól, hanem inkább a megalkuvásról jó lesz ez a férfi nekem keres vagy 800 nettót, van saját háza jó egzisztenciája státusza,jó lesz neki gyereket vállalni, ha unom majd megcsalom a falu rosszfiújával, de családot alapítani sokszor a jófiúkkal csinálják a lányok.
"mert gondolom ennyi idősen tizenévesként viselkedsz majd"
Miért viselkedne tizenévesen egy 25 éves ember csak azért, mert nem volt párkapcsolata?
Sose szexeltem. 21 éves voltam amikor megláttam a csodát.
Mindig vele leszek vagyok.
Most 30 éves vagyok lehet diliházba zárnál , de folyamatosan velem van
12: Teljesen igazad van.
14: A férfiak jó ha 10% -a éli ki magát, a többieknek ugyanúgy a megalkuvásról szól az összes kapcsolat, ahogy a 30 feletti nők esetén... csakhogy férfiként 16 éves kortól ez megy, vagy ez se lassan az emberek 60% -ánál.
25 eves korara a legtobb ember mar megelte a szerelmet, szexet, kapcsolatot. Ez a normalis egyedfejlodes resze. Amire 12-es celozgat az nem igaz. Nem csak a noket erinti, a ferfiak tobbsege is kieli magat 25 eves korara, egy reszuk mar tobbeves kapcsolatban van, jegyben jar, vagy hazassagra keszul.
Úristen, nekem még sose volt kapcsolat meg szerelem és szex pedig 28 éves férfi vagyok. Én még 28 évesen se éltem ki magam nemhogy 25 évesen. Rajtam már meglátszik a bekattanás mert voltam már börtönbe is. Én ha visszamehetnék az időben akkor szexeltem volna tini koromba meg buliztam volna meg éltem volna. Az a baj most már annyira tönkrevágtam az életem hogy egy lelkileg halott ember lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!