Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más incel is megszakítja a kapcsolatot a rokonsággal pusztán a szégyen miatt?
Érdekelne másoknál hogy megy ez
Másoknál is megvan az az érzés hogy annyira szégyellesz beszélni olyan rokonokkal is akikkel amúgy semmi bajod sincsen, még akkor is ha nem kérdeznek semmit?
Nem reagálsz üdvözlő üzenetekre sem mert nem akarsz beszélni egyikkel sem, és nem jelensz meg egyetlen nyilvános eseményen sem?
Másoknak is segített ez kezelni az iszonyú érzéseiket?
Nőként teljesen a 31. választ tudnám visszhangozni. Tényleg frusztráló, hogy bizonyos emberek körülöttem a kisujjukat sem mozdítják, annyira a külsejükre sem adnak, és a jellemük sem kimondottan vonzó, ennek ellenére erőlködés nélkül találnak párt. Én meg ha megfeszülök se találok pasit, hiába töröm magam, csak a házas vén faszik találnak meg, meg a nálam tíz évvel fiatalabb, ötven kilós kisfiúk, akik bepróbálkoznak, mert fiatalabbnak hisznek.
Azt viszont a kérdezőnek írnám, hogy jó, ha elkülöníted a szégyen és a frusztráció érzését. Az teljesen érhető, hogy frusztrált vagy, de a szégyen egy tök felesleges és indokolatlan érzés. Egyáltalán nincs semmi okod szégyellni magad se a rokonaid se mások előtt, csak azért, mert nincs csajod. A párkapcsolat nem érdem, csak egy állapot. Ezt lelki téren érdemes magadban tisztázni (csak önmagad miatt).
Nem olvastam végig az egész beszélgetést. Viszont itt két dolog van: ha valaki szégyen miatt mindenkitől eltávolodik, akkor valóban nagyon elmagányosodhat. Másrészt tényleg vannak olyan rokonok, akikkel nem érdemes kapcsolatot tartani. Rosszindulatú, pletkás, irányításmániás, atb. rokonokkal csak stressz a kapcsolattartás.
Viszont mindenkitől nem célszerű eltávolodni. Sőt, nem kell beavatni annyira a magánéleti kérdésekbe. Nem vagy köteles arról beszámolni, van-e valakid, meg kicsoda. Megegyezhetsz velük, hogy erről nem faggatóznak, ha igen, akkor vége a beszélgetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!