Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még valaha boldog párkapcsolatom, ha már hosszú ideje egy senkinek érzem magam?

Figyelt kérdés
32 évesen minden megtakarításom elherdáltam. Szerencsejátékokra, alkoholra, prostituáltakra. Az autómat is elvesztettem, ahogy a munkámat is. Nincs már semmim és senkim, pedig mindennél jobban vágyom egy boldog párkapcsolatra, szeretetre, tiszteletre. Tudom, hogy semmit se tudok jelenleg adni. Ma már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben... Esélyt se látok egy jó életre...

2023. jún. 1. 18:59
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Nézd a jó oldalát, ha semmid nincs, akkor már nincs mit elvesztened. Felállni csak igazán mélyről lehet.
2023. jún. 1. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
85%

Öhm.... hát én ebben ahelyzetben nem nőt keresnék, hanem megpróbálnám rendbetenni az életemet. Leszoknék a káros szenvedélyekről és újra megteremteném az anyagi biztonságot saját magam részére.

Majd ha rendbetettem magamat, utána el tudok menni csajozni emelt fővel. De amíg önmagam szerint is egy szarkupac vagyok, miért várjam el, hogy más majd jobbnak tart?

2023. jún. 1. 19:14
 3/5 anonim ***** válasza:
19%
Mert az igaz szerelem mindent elfedez.
2023. jún. 1. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Rendbe szeded magad, leszoksz mindenről, keresel egy jó pszichológust és 3-5 év múlva újrakezded. De amíg a nőket akarod és nem egy egészséges, normalis életet, addig esélytelen
2023. jún. 2. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Tényleg előbb az életedet kell rendbe tenned
2023. jún. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!