Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel helyettesítitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel helyettesítitek, hogy nincs komoly párkapcsolatotok hosszú ideje?

Figyelt kérdés

Részletesebben szólva, teszem azt évek óta. Ergó eljutottatok arra a pontra, hogy mondhatni feladtátok kicsit.

Mivel töltitek ki ti a rést?

Alkohol, sport, gamer dolgok, háziállatok, szimpla agyalás vagy nagy séták?

Valóban érdekelne, hogy más miképpen kezeli a dolgot, ezért kérlek ne trollkodd el, max ne válaszolj.

2022. ápr. 21. 19:07
1 2 3
 1/24 Noren1989 ***** válasza:
90%
Szesz, hobbik, macskàk, munkamània, szüleim.
2022. ápr. 21. 19:09
 2/24 anonim ***** válasza:
21%

Lett egy online szerelmem akivel napi szintu videocset ment, egyutt keltünk ettünk aludtunk. Milliot dumáltunk utcan is ment az oda vissza ömlengés. Kb egy évig ment ez, mikozben megkertem egy srácot aki tetszik szexkapcsolatra. Igy lett kitöltve a rés.

A szexkapcsolatos rontott el.mindent mert elkezdte tiltani az online szerelmem, kisajatitott, beetett azzal hogy járunk kozben a hátam mogott tarskeresőzött stb.ki is dobtam.

Aztan végre lett igazi baratom személyesen, aki szeret. Aki szintén kisajátít igy az online szerlmemmel megint nem vehetem fel a kapcsolatot.

2022. ápr. 21. 19:10
 3/24 anonim ***** válasza:
21%
*az online szerelmemmel az eletben nem tudtunk egyutt lenni
2022. ápr. 21. 19:10
 4/24 A kérdező kommentje:

Én amikor szabadidőm van, akkor beülök az autóba és csak megyek egy random cél felé, benyomok egy lejátszási listát spotify-on és teljes alfa.

De szeretek természet közelben is lenni, ahol viszonylag kevés az ember, tehát nem kell minden ostobát kerülgetni.

Amikor otthon vagyok, többnyire borozgatok és zenét hallgatok vagy filmet nézek.

2022. ápr. 21. 19:21
 5/24 anonim ***** válasza:
16%

5/6 anonim ***** válasza:

férfiaknak nem az, millió incel van. nők viszont nem bírnak egyedül, csak ha már 30 évesek elmúltak és lett egy macskájuk

2022. ápr. 21. 19:33
 6/24 anonim ***** válasza:
23%

7

5 evig nem volt senkim, szoval ja, te mar csak tudod.

A ferfiak sirnak allandoan gyakorin is,hogy nem kellenek senkinek.

2022. ápr. 21. 19:36
 7/24 anonim ***** válasza:
30%

8/8 anonim ***** válasza:

ez csak azt bizonyítja, hogy sokkal több férfi magányos mint nő, ugyanis egy nőnek szó szerint bármikor lehet kapcsolata, csak egy tinder profil kell hozzá

2022. ápr. 21. 19:39
 8/24 anonim ***** válasza:
13%

Arrol nem tehetek,hogy a ferfiak ra vannak allva a parkeresesre es mar kb mindegy is ki jon szembe csak vegre legyen aki leszopja oket.

Ez a ti szegyenetek nem a noke.

2022. ápr. 21. 19:41
 9/24 anonim ***** válasza:
75%
sport, hobbik, meló, minden ami boldoggá tesz
2022. ápr. 21. 19:42
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Internetes játékok, kutyám, olvasás, alvás
2022. ápr. 21. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!