Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel helyettesítitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel helyettesítitek, hogy nincs komoly párkapcsolatotok hosszú ideje?

Figyelt kérdés

Részletesebben szólva, teszem azt évek óta. Ergó eljutottatok arra a pontra, hogy mondhatni feladtátok kicsit.

Mivel töltitek ki ti a rést?

Alkohol, sport, gamer dolgok, háziállatok, szimpla agyalás vagy nagy séták?

Valóban érdekelne, hogy más miképpen kezeli a dolgot, ezért kérlek ne trollkodd el, max ne válaszolj.

2022. ápr. 21. 19:07
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Alkohol, számítógépes játékok, valamint angol nyelvű incel tartalmak nézése, amiket utána magyarra fordítva itt is megosztok.
2022. ápr. 21. 20:26
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Én nem érzem, hogy rés lenne az életben emiatt. Ugyanazt csinálom most is szabadidőmben, mint amikor párom volt, csak most egyedül vagy barátokkal.
2022. ápr. 21. 20:33
 13/24 anonim ***** válasza:
70%
Én csajozással.
2022. ápr. 21. 20:42
 14/24 anonim ***** válasza:
71%

>>angol nyelvű incel tartalmak nézése, amiket utána magyarra fordítva itt is megosztok.

mustár?

2022. ápr. 22. 00:26
 15/24 anonim ***** válasza:
85%

Nem éreztem a párkapcsolat hiányát.Magammal foglalkoztam,a hobbimmal,ott volt a lányom,a családom,szerveztünk programokat,lekötöttek.

Előnyömre fordítottam az egyedül töltött éveket és újra magamra találtam.

2022. ápr. 22. 09:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen lexarom és élvezem a szabadságot, nyugalmat,stb. :)) 43F
2022. ápr. 22. 10:26
 17/24 anonim ***** válasza:
14%

Két kutya + alvás ("szerencsére" mióta a világon vagyok, semmi energiám, rengeteget tudok aludni).

Lassan 31/N, 8 éve apáca, a kutyák még csak 2 évesek lesznek, az ő meglétük óta egy hangyaf*sznyival jobb, de a szexhiányból fakadó frusztráción semmi nem segít (nem, a maszti sem, aki azt gondolja, hogy elég az embernek egész életében az, annak gratulálok...).

2022. ápr. 22. 10:50
 18/24 anonim ***** válasza:
81%

Dolgozok, sorozatokat nézek, kockulok (sokszor meló közben is). Kocsmázni járok hétvégente, bár ez kezd rohadt unalmassá válni. Néha koncertekre elmegyek (ha vannak), fesztiválozni is akár (ha vannak fesztiválok). Utazok (ha lehet) külföldre is szinte minden évben (az elmúlt 2 évben kimaradt, de idén pótoltam). El szoktam menni bringázni, bár mostanában ritkábban, valahogy nincs kedvem hozzá és a biciklim is szar, kellene egy új, csak rohadt drága vagy egyáltalán nem lehet kapni normálisat.

Ezeken kívül gitározom ha van rá időm és energiám és ahogy itt valaki írta angol nyelvű blackpill/incel videókat nézek és persze gyakorira írogatok baromságokat.

Nagyjából ennyi.

2022. ápr. 22. 10:53
 19/24 anonim ***** válasza:
87%

17-es: aztán nőként úgy mégis mi tart vissza attól, hogy szexelj? Regisztrálsz Tinderre és oké, nem fogsz 99% eséllyel komoly kapcsolatot találni, de a "szexhiányod" problémája meg lesz oldva. Főleg ha nem csak a "gigachadekkel" vagy hajlandó "összejönni"...

Ne viccelj már...

2022. ápr. 22. 11:38
 20/24 anonim ***** válasza:
58%

19: Az nem oldja meg a szexhiányt, ha olyannal sikerül összehozni, akivel kölcsönösen taszítjuk egymást. A pocsék szex semmivel sem jobb, mint a 0. Nekem pedig csak ilyenre van esélyem. És nem, nem azért, mert a "gigachadek" jönnek be, nyilván tudom, hol a helyem...

(17)

2022. ápr. 22. 11:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!