Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párkeresés hosszú párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkeresés hosszú párkapcsolat/házasság (10-20 év) után nagyon fura, rémisztő, kiábrándító, vagy éppen izgalmas, szuper?

Figyelt kérdés

Ugye ilyen hosszú idő (10-20 év) alatt nem simán az van, mint a rövid idejű párkapcsolatok után (amik mondjuk 1-3 évesek) hogy kijössz belőle de még úgymond a "saját idődben" vagy, hanem eltelt 10-20 év és már akár meg is öregedtél, és te akár évtizedek óta nem randiztál és akkor így arcon csap a valóság? És csak nézel hogy a mi a f*sz van itt?

Vagy pont hogy izgalmas, szuper az egész?

2023. ápr. 12. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Az attól függ, te hogy állsz hozzá.
2023. ápr. 12. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez azon múlik, hogy milyen a személyiséged és hogy állsz hozzá a párkereséshez. Ha pesszimista vagy és csak a negatívumokat látod, akkor a végeredmény olyan is lesz.
2023. ápr. 12. 12:20
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem ijeszto, de most epp krvara nincs kedvem megint az alapokrol ismerkedni valakivel. De alapvetoen szerettem mindig ismerkedni, szoval majd egyszer, ha megjon a kedvem, biztos izgalmas lesz.
2023. ápr. 12. 12:25
 4/5 vayma ***** válasza:
100%

A válásom után élveztem az egyedüllétet, aztán az ismerkedést, aztán agyérgörcsöt kaptam annak a gondolatától is, hogy megint valakinek végig kell hallgatnom az élettörténetét. Két napig bírtam tinderen, utána leregisztráltam. Maradok az offline ismerkedésnél, az egyébként tud jó pillanatokat okozni.

Nem csapott arcul a valóság, nem volt görcs bennem, hogy nekem mostaztánazonnal találnom kell valakit. Ha nem életed szerelmét kergeted, laza vagy, akkor szerintem ez inkább izgalmas.

2023. ápr. 12. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, szóról szóra leírtad, amit jelenleg én is érzek, ugyanilyen sorrendben történnek nálam is a dolgok. 😃
2023. ápr. 12. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!