Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkeresés hosszú párkapcsolat/házasság (10-20 év) után nagyon fura, rémisztő, kiábrándító, vagy éppen izgalmas, szuper?
Ugye ilyen hosszú idő (10-20 év) alatt nem simán az van, mint a rövid idejű párkapcsolatok után (amik mondjuk 1-3 évesek) hogy kijössz belőle de még úgymond a "saját idődben" vagy, hanem eltelt 10-20 év és már akár meg is öregedtél, és te akár évtizedek óta nem randiztál és akkor így arcon csap a valóság? És csak nézel hogy a mi a f*sz van itt?
Vagy pont hogy izgalmas, szuper az egész?
A válásom után élveztem az egyedüllétet, aztán az ismerkedést, aztán agyérgörcsöt kaptam annak a gondolatától is, hogy megint valakinek végig kell hallgatnom az élettörténetét. Két napig bírtam tinderen, utána leregisztráltam. Maradok az offline ismerkedésnél, az egyébként tud jó pillanatokat okozni.
Nem csapott arcul a valóság, nem volt görcs bennem, hogy nekem mostaztánazonnal találnom kell valakit. Ha nem életed szerelmét kergeted, laza vagy, akkor szerintem ez inkább izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!