Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfinek hány éves kortól szégyen ha még biciklis futár?
11
Pl. hogy nem lóg a hasuk a f*szukra!
Huszonéves korban még teljesen oké lenne számomra, mondjuk úgy max 27 éves korig. Afelett már cikinek érezném. Kivétel ha átmeneti a helyzet, mondjuk épp pályát módosít és emiatt tanfolyamokat kell végezni, és ideiglenesen bevállalja ezt a munkát, vagy munkahelyi kiégés miatt épp szünetet tart és nem volt más meló, ilyen esetekben el tudnám fogadni.
35N 2 diplomás vállalkozó nő
# 9
# 10
hát nagyon megdöbbentem rajtatok. Szerintem azért a női többség a ti kvalitásaitokkal nem ilyen véleményen van.
Arra még választoltok kérlek, hogy ezeket a futárokat most komolyan mi különbözteti meg a kb. írni-olvasni tudó betanított gyári munkástól?
Mert azért ez a két munkakör kb. ugyanannyi agyi kapacitást és ambíciót igényel.
# 13
mit szólsz a 9, 10 -es válaszolókhoz? Nem furák?
15, de, számomra is furcsa, viszont ha esetleg a saját kategóriájukban akadna egy vetélytársa a futárnak, akkor szerintem nem kérdés kit választanának.
De no offense... ízlések és pofonok, itt mindenki leírhatja őszintén a véleményét.
Mellesleg van egy srác ilyen tiktos/youtubeos fazon, aki futár, 28 éves és sok videót csinál a munkájáról...hát nagyon kiábrándító maga a meló is. Másrészt az ő agyi kapacitása is elég alacsonynak tűnik, egyáltalán nem vicces, mégis próbál az lenni. Rengeteg feliratkozója van, és komolyan rendesen meg vagyok döbbenve (lehet azért mert már boomer vagyok) hogy erre van igény, és ez a színvonal... Lehet ezért is vagyok ezen véleményen. Na ő tipikusan olyannak tűnik, aki nem tart semerre sem az életben, kb csak úgy el van a világban. 0 egyéniség, sekélyes humor, mindennek a könnyebbik oldalát szeretné megfogni.
Az h akiket en ismerek azok mem egybittesek. Van koztuk diplomas is. Erdekesek.
Az h van egy buta srac aki videokat tolt fel az egy dolog. Nem minden futar olyan.
# 18
de miért van ez a fura kivétel biciklifutárkodásnál, mintha az nem egy szimpla fizikai, betanított munka lenne, mint a gyártósori munkás vagy az utcaseprő?
Miért csinálja egy diplomás egyáltalán? Ha ki van égve akkor futárnak miért megy el, de itcát seperni miért nem?
videós srác ide vagy oda, a nő így méri meg a férfit. Nagyon nagyon fontos, hogy mi a munkája. Ez rengeteg mindent elárul a kvalitásairól, az ambícióiról, az életfelfogásáról, a talpraesettségéről... Most lehetne mondani, hogy persze az anyagiak már megint. Anyagiak = biztonság. A nők tudat alatt erre vágynak, hogy a férfi ezt tudja nyújtani. Plusz arra, hogy fel tudjanak rá nézni. Amihez nyilván hozzájárul a munkája.
Férfiaknál meg ugyanez a nő külseje. Jó külső, fiatal= termékenység.
Ez nem csak annyi, hogy a csúnya gonosz nő az alapján ítéli meg a férfit, hogy mi a munkája... A férfi munkája rengeteg mindent elárul magáról a férfiról.
Majd ha ti nem vesztek tudomást a nő külsejéről, életkoráról, és nem ez alapján választotok, majd akkor talán mi is félretesszük ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!