Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból férfinek hány éves kortól szégyen ha még biciklis futár?
Figyelt kérdés
Mert ugye ez azt jelzi egy bizonyos kor felett hogy semmire nem vitte.júl. 30. 21:36
21/36 anonim válasza:
Kérdező, ha neked ezt jelzi, akkor te ne kezdj biciklis futárokkal. Több marad nekem.
22/36 anonim válasza:
Mért lenne szégyen? Mindenki azt csinál, amit akar.
23/36 anonim válasza:
A penzert dolgozunk,nem a presztizsert.
Nem szegyen.
25/36 anonim válasza:
Mert sokat lehet vele keresni. Nekem párom, mernöki munka mellett csinálta, míg én nem voltam. Nem tudott magával mit kezdeni. 3 ev alatt osszeszedte még egy lakas onerejet, amit megvett hitelre, amit kiadott, es az alberloje torleszt.
26/36 anonim válasza:
Hát 14-től már lehet kismotor jogsid, alatta meg nem dolgozhatsz, szóval mindenhogy gáz a biciklis futár.
27/36 anonim válasza:
Abszolút nem.
Főleg hogy legalább aktív és nem tohonya.
Bár diplomás férjem van, szerintem nem gáz a futárkodás.
28/36 anonim válasza:
Engem is megdöbbentettek a válaszok, különösen, hogy más kérdések alatt homlokegyenest az ellenkezőjét olvasom. Azt meg honnan tudják, milyenek ezek a futárok az ágyban? Házhozszállításnál behívják őket egy menetre? Mellesleg a bringázást a potenciagyilkos sportok közé sorolják, de ha ez kell a többdiplomás, több nyelvvizsgás, milliós jövedelmű hölgyeknek, hát csak rajta.
N
29/36 anonim válasza:
Onnan hogy egy futarcegnel dolgozom mint irodista.
Nem egy sraccal volt szex 😁
30/36 anonim válasza:
Futárként dolgozom, egyetlenegy nő nem hívott még szexelni, de még csak jelét sem adták annak, hogy tetszenék nekik, szerintem az itteni válaszok nagy része kamu, én azt tapasztalom, hogy sem én, de a munkatársaim sem jövünk be túlságosan a nőknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!