Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor össze akartatok jönni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor össze akartatok jönni valakivel, tettetek már olyat, amit később megbántatok, esetleg szégyelltek utólag? Ha igen, mi volt az?

Figyelt kérdés

2021. jún. 26. 10:39
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Igen az, hogy egyáltalán próbálkoztam bárkinél is.
2021. jún. 26. 11:13
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Túl merész dolgot írtam a pasinak (nem szexuálisan), és beijedt.
2021. jún. 26. 11:35
 3/7 anonim ***** válasza:
50%

Magát a bepróbálkozást szégyelltem, szinte minden esetben

Az udvarlás önmagában megalázó, ha nem vagy az a kifejezetten vonzó kategória

Ezért hanyagolom, az egyetlen megmaradt fontos dolog még a méltóságom, amelynek szánalmas maradványát védem körömszakadtig

Képtelen vagyok lemondani róla

2021. jún. 26. 12:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Vegtelenul hagytam magam kihasznalni es megalazni par pasinak, tini koromban. Tobbszor is, nem is ertem ma mar huszoneves fejjel, hogy hogyan hihettem el, hogy en voltam az, aki iranyitott es miert nem volt semennyi onbecsulesem.
2021. jún. 26. 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Azt, hogy egyáltalán összejöttem velük.
2021. jún. 26. 15:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk én azt is szégyelltem már ha nem mertem bepróbálkozni, azt még jobban mint ha beégek.

Tehát magának a bepróbálkozásnak a hiányát szégyelltem a legjobban, ha hagytam elúszni az illetőt anélkül hogy bármi érdemlegeset tegyek érte, az nagyon szánalmas dolog volt részemről

2021. jún. 26. 15:24
 7/7 anonim ***** válasza:

#6: Ez is igaz, sőt a kihagyott próbálkozás több ideig fáj, mint a kudarcba fulladt próbálkozás.

Utóbbinál legalább biztosra tudod a végét, előbbinél mindig ott van a "mi lett volna, ha".

2021. jún. 26. 15:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!