Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar rettentően, ha a férfi a nőtől elvárt "tulajdonságok" közé sorolja azt, hogy házias?
De most komolyan, milyen alpári proliság ez? Az meg főleg felbosszant, hogy csak nőkre használják ezt a szót, azt feltételezve, mintha a cselédség, szolgalelkűség egy pozitív és csupán női tulajdonság lenne.
Mikor fogják már fel az ilyen férfiak, hogy egy párkapcsolatban a női fél nem anyapótlék?
"Én imádom a férfiakat, de tényleg."
Ezt bizonyítod már vagy 2,5 órája.
"dolus directus légyszi ne játszd a pszichológust, mert nekem van belőle diplomám és fáj olvasni az inkompetenciádat."
1.Neked nincs diplomád pszichológiából,ezt mindenki tudja.
2. Amúgy ez a diploma nem sokat ér,elméleti,történeti adatok,információk egyvelege,így rossz diplomával próbálsz ékeskedni.
3.A helyedben én a biológust mondtam volna.
4.Evolúciós pszichológia és ezáltal a nemi szerepek biológiai eredete sokkal inkább alátámasztott akár más tudományágak által is,mint a hókuszpókusz genderfeminista "társadalmi nemek" teóriád.
"Persze rámtalált a mamahoteles kisfarkúak gyülekezete."
"légyszi ne játszd a pszichológust, mert nekem van belőle diplomám"
Aha :D :D :D
"4.Evolúciós pszichológia és ezáltal a nemi szerepek biológiai eredete sokkal inkább alátámasztott akár más tudományágak által is,mint a hókuszpókusz genderfeminista "társadalmi nemek" teóriád."
Mi van? A társadalmi nem nem teória, és az evolúciós pszichológia, az affektív pszichológia és a fejlődéslélektan is használja.
Ne okoskodj, mert nagyon gáz.
Ez már puszta személyeskedés a részedről, tudhatnád, hogy a pszichológia is kemény biológiai alapokon nyugszik. Az egyik ága a viselkedésgenetika, ami a fő tudományterülete az adott kérdésnek és nem a biológia.
"Élvezkedik hogy most mindenki vele foglalkozik."
Az a baj, hogy mindig leállok vitatkozni olyanokkal, akik kdnp-s magazinokat meg férfihangot olvasgatnak. Le kéne már szoknom erről.
57!!
Pont te írod hogy személyeskedik?
Te mit csinálsz itt 3 órája??? Igen, ugyanazt!
Én nem ítélkezem feletted. :) És nem is vagyok ilyen kis vérmes.
Nem keverem a perspektívaváltást, ha ilyen minősíthetetlen hangnemben szájalsz vissza a válaszolóknak, akik másképp élnek, az arról árulkodik, hogy eléggé hiányzik belőled.
Egyébként pedig, ha valóban szakember lennél, tudnád, milyen összetett dolog az, hogy ki milyen szerepet vállal a családban. Nem csak a kultúra, vagy az otthon látott minta az, amiből "dolgozik" az ember. Nem baj az, ha te ezt felháborítónak tartod, de hagyd már meg a szabadságot másnak, hogy mást gondoljon róla. A párját úgy is úgy választja az ember, hogy minél kevesebb surlódás legyen kettőjük között.
Elég kiégettnek tűnsz amúgy, mióta dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!