Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők (akár férfiak)! Titeket mennyire zavar, hogy ha valakinek telt ajkai vannak? Kizáró tényező lehet nálatok? (Férfi vagyok. )
Nos hát, igen. Eléggé féltek/dúsak az ajkaim, és érdekelne, hogy mások mit gondolnak róla. Képet nem fogok senkinek se küldeni róla.
(Nem igazán tudtam, hogy melyik témakörben írjam, ez tűnt a legmegfelelőbbnek.)
Nekem, bár férfi vagyok, szintén elég vastag az alsó ajkam, mondták is már a nők, hogy jó csókos és szép szám van. :D
Nem baj az, nekem a vékony csík száj nem annyira jön be nőknél. 29F
Számomra vonzó, de férfiaknál a 'csíkszáj' sem zavarna.
(Nem az alapján döntök)
Az viszont zavarna, ha az a telt ajak plasztikázott lenne.
Férfinél - szerintem - nagyon gáz, bár a legtöbb nő is 'túltolja', és inkább röhejes, meg k*rvás lesz a műtét után, nem pedig vonzó.
:DD Sikeresen elképzeltem, hogy hogy nézhetnék ki, még ha pluszba fellenne töltve, és tul jót nevettem:D
Termeszetesen ilyen nagy, nem kellett hozzá segítség.
Köszönöm a válaszokat, biztató így a helyzetem :D
Ezen nem múlik semmi.
Ha már külsőségek, akkor összhatás
Ízlések és pofonok.
Nem tudom hány éves vagy, de gondolom kapsz majd pár bókot.
Biztosan lesz olyan is, akinek nem feltétlenül jön be, de legtöbbször egy nőnél nem ez a fő szempont párkeresés tekintetében. Az ápoltság, stílus, kellem és illem, bizalom sokkal fontosabbak.
Idővel - kb. 40-től - a férfiaknál is csökken a kollagén mennyisége, rugalmassága, úgyhogy várható, h. "össze fog menni" egy kicsit. De gondolom, az még odébb van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!