Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar rettentően, ha a férfi a nőtől elvárt "tulajdonságok" közé sorolja azt, hogy házias?
De most komolyan, milyen alpári proliság ez? Az meg főleg felbosszant, hogy csak nőkre használják ezt a szót, azt feltételezve, mintha a cselédség, szolgalelkűség egy pozitív és csupán női tulajdonság lenne.
Mikor fogják már fel az ilyen férfiak, hogy egy párkapcsolatban a női fél nem anyapótlék?
Nem anyapótlék, de ha egyszer gyereke lesz akkor annak sem kell majd anya?
Ám nem kötelező olyan férfival összejönni aki elvárja, hogy főzz, moss, takaríts rá, de egy gyerekre kötelezően meg kell majd ezeket csinálnod.
Engem nem zavar, mert nem állok le olyan "férfival", akinek ez elvárás. :D
"Házias vagyok és gondoskodó. Mivel nő vagyok es annak is születtem, így ilyen a természete."
XDD Nyugtasd csak magad ezzel. Én is nőnek születtem, mégsem érzem kötelességemnek, hogy házias legyek és gondoskodó, mert bennem azért ennél több van. :)
Az egyik szülőnek kell ezt megcsinálnia legalább. Nem puncihoz kötött.
Pont ma láttam azt a kérdést, hogy "férfiak, zavar-e, ha a párotok ezt meg azt főz?", és akkor jutott eszembe, hogy milyen jó lehet, hogy a férfiaknak eszükbe sem jut, hogy ha összejönnek valakivel, akkor onnantól az ő felelősségük etetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!