Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha szimpatikus a férfi, de zavar a sörhasa?
Erről szól egy párkapcsolat..az elfogadásról. Ha számodra ez nem pálya, akkor hagyd és ne hitegesd szegény pasit.
Emellett gondolom neked is vannak hátrányos tulajdonságaid, amit lehet a férfi fogad el.
Na most mesélek egy kicsit. Nekem exemnek tipikusan az ilyen kockáshasú vékony srácok jöttek be, na én nem ez vagyok, minden másom rendben van, viszont a hasam lévén,hogy enni szeretek és aránytalanul híztam mert kb. csak odament így a hasam nagy volt anno. Viszont majd megőrült értem,pedig előző palijait látva...egytől egyig kockahas stb. Hogy kívánt e ? Naponta 3x. Végülis szakítottam vele, de az ok egyáltalán nem kapcsolódik a témához (rendkívüli féltékenység...)
21/F
(ja és kockahasam ugyan nincs,de lapos azóta)
A tiéd milyen?
Mert mindenki magához képest nézze.
Ha zavar legyél őszinte,páromé is zavart,most diétázik-elég hiszisen de megteszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!