Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire zavar titeket egy nőben?
Figyelt kérdés
Teljesen átlagos,nem bombázó,nem is csúnya,de van egy kb 7 cm hosszú,fél centi széles vágás a felkarján keresztbe (nem öngyilkos hajlam miatt). Mi lenne az első gondolatok? Zavarna?2016. febr. 29. 16:11
3/11 anonim válasza:
engem nem zavarna :)
nekem a lábamon van kb egy 30as velem együtt not a heg
4/11 anonim válasza:
Így elmondva is egy normális férfit miért zavarná? Magamból kiindulva egyáltalán nem zavarna azt pedig, hogy
mitől és mikor került oda azt majd elmondod amikor szeretnéd. Párkapcsolatnál ez nem lesz kizáró ok! :)
5/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem jelent gondot.Nem kell titkolni,rejtegetni.Inkább ha ez zavar téged akkor minél előbb mutasd meg és többé már nem kell aggódni miatta.:)
6/11 anonim válasza:
Szerinted szexnél azt nézem? :D
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez normális nem tekinti gondnak. Már miért is tekintené.
Nekem is van 2 heg a hátamon anyajegy levétel miatt, nemsokára lesz egy harmadik is.
Ha valaki mondaná, hogy ez őt zavarja szerintem értetlenül néznék rá, hogy Úr Isten, ilyen ember komolyan létezik ?
9/11 anonim válasza:
Mégis kit zavarna ez? És miért?
10/11 anonim válasza:
Hol erdekelne... Bar csak nekem lennenek ekkora hegeim sajna nem tudok csinalni de remelem egyszer nekem is osszejon. (Egyebkent fogalmam sincs miert tetszenek rajtam a hegek de ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!