Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavar/taszít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar/taszít ha egy férfi szeme alatt sötét karika kezd kialakulni?

Figyelt kérdés

Egészséges, nem kialvatlan, nem a kallerral pofozkodott össze egy monokliért. Mellesleg piszkosul jóképű is, de ez most mellékes (meg elfogult). Szokott ez titeket zavarni?

Nem görcsölés, csak mostanában vettem észre, jó lenne picit képbe kerülni mennyire veszitek bajnak.

2017. jan. 1. 13:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nem mellékesen, de annak a sötét karikának oka van, hogy kialakult, tehát jó lenne, ha nem félvállról vennéd!

lehet hogy vitamin vagy ásványi anyag hiányod van, ha azt állítod, hogy alszol rendesen. vagy pedig sokat gépezel.

egyébként pedig ez nem mérvadó dolog!

2017. jan. 1. 13:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak az első válaszolót tudom ismételni. Érdemes lenne kideríteni, mi lehet a karikák oka.
2017. jan. 1. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Oka van. Nem esztétikailag zavarna engem, hanem az egészségügyi oka. Ha minden rendben van, alszol eleget, akkor vérszegénység is lehet az oka.
2017. jan. 1. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Barátom ilyen, neki mondjuk nem kialakult, hanem mindig is ott volt (gyerekkori képein is látni). Engem nem zavar, így tetszett meg, így tetszik most is. :D
2017. jan. 1. 13:25
 5/9 A kérdező kommentje:
A vitaminhiány jól hangzik, mert könnyen pótolható. És még csak kezd, az orrnyergemhez közel eső részén, de amióta kiszúrtam már nem tudom nem "észrevenni"
2017. jan. 1. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:
A barátomnak néha vannak ilyen sötét karikák a szeme alatt, engem nagyon zavar. Nem taszít, hanem aggódásra késztet, mert kialvatlanság, stressz van a háttérben. Nem a karikák zavarnak, hanem az ok. Egyértelmű, hogy valami baj van vele. Ugyanis ezeket a sötét karikákat a szövetek oxigénhiányos állapota okozza.
2017. jan. 1. 13:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Stressz, sajnos ez is lehet, év vége elég fonákra sikerült :-/ Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 1. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Fester bácsi, te vagy az?

[link]

2017. jan. 1. 14:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugyan már, a nők előszeretettel sminkelik magukat mosómedvének, akkor egy férfi esetében miért zavarná ez őket? :D
2017. jan. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!