Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges e, hogy a nő arany karika gyűrűt visel, a férfi pedig ezüstöt?
A férfiak inkább az ezüstöt kedvelik, míg a nők az aranyat.
Ha két fiatal eljegyzésre esküvőre adja a fejét, akkor milyen gyűrűt vásároljanak?
Mert úgy tudom hogy legtöbb esetbe gyűrű párok vannak, amikor is egyforma mintázatú gyűrűt hord mind két fél, esetleg a különbség annyi, hogy a nőnek lehet még kő a gyűrűjébe.
De van e olyan amikor az a nőnek arany a férfinek meg ezüst színű a gyűrűje?
Mit gondoltok?
Szerintem az az igazi, ha egyformák a gyűrűk. A jegygyűrű az összetartozást hivatott szimbolizálni, ezért szerintem fontos, hogy egyforma legyen a méretétől eltekintve. A jegygyűrű másik szimbóluma a végtelenség: ezt a mindenhol egyforma,minta és kő nélküli karikagyűrű kör alakja jelképezi. Ha köves a gyűrű, akkor megszakad a "örök" szimbóluma, ami szerintem nem jó. A jegygyűrű nem pusztán egy ékszer a többi közül, többletjelentése van.
Amúgy persze, az ékszerész olyat csinál, amilyet kértek, erre nincs semmilyen szabály. Ha benneteket nem zavar, hogy nem egyforma, akkor nem gond természetesen, én csak leírtam a véleményemet.
Egyébként sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!