Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi várja az esküvőt és a házasságot?
örülj neki, az én párom is nagyon várja, sőt segít szervezni, ő szervezte le a Dj-t az esküvőre. Mondjuk ennyire nyíltan nem mutatja ki, de hasonlóképpen van nálunk is.
Ritka az ilyen, ne vedd problémának vagy feltételezd az ellenkezőjét. Tényleg örülj, hogy van még ilyen férfi a világon és hogy a tiéd :)
Sok Boldogságot.
Ő ráadásul amúgy elég férfias típus, szóval nem is nőcilelkű. Pont ez fogott meg benne. Ezért is lepődtem meg, hogy mennyire örült a házasságunknak.
ma 15:36 voltam.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Nem vagyok gazdag egyáltalán, amink van, azt ketten gyűjtöttük, az esküvőt is mi fogjuk fizetni mindenestül. Igazából csak egy kicsit meglepődtem (talán meg is ijedtem), és lehet, hogy tényleg már a kákán kerestem a csomót. Remélem, hogy ez a lelkesedése kitart minél tovább, és tényleg olyan boldog lesz velem, mint ahogyan várja. :-)
Az én párom is ilyen típus...legalábbis ilyen nagyon bezsongó volt az elején. Már 18 évesen oda volt meg vissza a házasság gondolatától, szerencsére akkor idejében meggondolta magát, végül elhalasztotta a lánykérést, s nem lettünk 18-19 évesen jegyesek, hogy aztán éveket várjunk az esküvőre...
Mostanában inkább én vagyok oda a gondolattól, hogy eljegyzés, házasság, ő meg (sajnos) kezdte látni a reális valóságot, hogy mivel orvosin van gyakorlatilag onnan megy nyugdíjba, ahhoz, hogy ténylegesen összeházasodhassunk még várnunk kell pár évet, s így (mivel régebben azt mondtam, hogy eljegyzés után 1-2 évvel lagzi) még várat magára.
De a házasság tényétől és a gondolattól, hogy a felesége leszek, szerencsére még ma is boldog:D
21-L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!