Rajtam kívül van még más is, aki férfi nélkül képzeli el az életét? Nem akar házasságot, gyerekeket csak jó munkát, nyugalmat és jó keresetet.
Nagyon kiábrándultam a férfiakból már kb 6hónapja, azóta kerülöm őket és egyáltalán nem hiányzik. A szex részével magam törődök, nem hiányzik pasi.
Van még valaki, aki nem akar férjhez menni és nem akar olyan családot?
Ne ítéljetek el légyszi. Csak egy kérdés.
Én igen.Kezdem azt a reményt is elveszíteni,hogy lesz egy normális fiúm.
Már kb 3-4 éve azon a véleményen vagyok,hogy nem kell nekem se gyerek, se házasság semmi.Csak jól tudjak megélni, a keresetem jó legyen.-így akkor bárhova tudnék menni utazgatni.Szabad lennék. Lehet azért van ez, mert sosem szerettem a kötelezettséget.én a szabadságot szeretem.
18l
Nos nem,de nincs azzal semmi problémám,ha valaki így dönt.
Gyereket viszont én sem szeretnék.
Van, meghozza tobb ezer ferfi...
De, amugy en sem akarok csaladot, ferjet. Lehet, hogy meg valtozik, de egyelore igy latom, képzelem el a jovomet.
19/L
Én szeretnék esküvőt, meg "papírt" meg minden :)
Viszont az árnyoldala, hogy sosem vágytam gyerekre, a mai napig sem. Imádom őket, sokat álmodom gyerekekkel, gondolkodtam, hogy talán itt az idő, de nem.
Nagyon sokat vigyáztam kisgyerekekre, szeretem is őket, de jóérzés este vagy másnap visszaadni az anyukájának :)
szerintem van olyan, hogy valaki nem képes anyának lenni. Még akkor sem, ha már szült ( sajnos tapasztalat).
28/N
Volt ilyen időszakom nekem is. Kivettem egy lakást, tanultam, dolgoztam, szexeltem a nyitottabb barátaimmal és barátnőimmel. Azt gondoltam, ez az igazi élet, nem is akarok soha mást.
Egy idő után viszon üresnek éreztem ezt. Este a sötét lakásba mentem haza, nem tudtam senkivel egy szót sem váltani. Nem volt értelme elpakolnom, főznöm, egyáltalán semminek. Leültem és végiggondoltam a dolgot. Rájöttem, hogy hosszú távon nem jó ez így. Hogy ha elesnék és megsérülnék, elveszteném az eszméletem, ott véreznék el a lakásomban és senkinek nem tűnne fel. Vagy ha nem: macskákkal venném körül magam öregségemre és életunt vénkisasszony lenne belőlem.
Köszönöm, ezt nem kérem. Ma a párommal élek együtt, megőrjít, kiborít, de sokkal boldogabb vagyok, mint előtte. Örömöm, bánatom megoszthatom vele. Hófehér, uszályos ruhában megesküdhetek vele. Nem olyan rossz az a párkapcsolat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!