Vágyhat gyerekre egy 41 éves agglegény típusú férfi vagy nem változik?
Biológiai órája inkább a nőknek van. Egy nő ki tud öregedni a szülési lehetőségből, később nem lesz képes a megtermékenyülésre. Egy férfi élete végéig nemzőképes.
Szóval vágyhat gyerekre, de ha te nem akarod, akkor most tájékoztasd erről.
Miért ne vágyhatna gyerekre? Elvben ő most a "legszebb férfi korban van".
Hogyha legközelebb célozgat, beszéljétek meg, mennyire gondolja komolyan.
párszor együtt voltunk megszakításos módszerrel
én NEM akarok még gyereket.
Gondolkozz!Talán nem ártana ha utánanéznél a fogamzásgátló módszereknek.
76%-os butaságot írt!
Először is a PASIKNAK IS BIOLÓGIAI ÓRÁJUK, MIVEL EGY 41 ÉVES MÁR ANNYIRA KOROS, HOGY VALÓSZÍNŰ H ÖREG LESZ VAGY MÁR NEM IS ÉL MIRE 20 ÉVES LESZ A GYEREKE.
Egy 40-50 éves férfi már nem biztos, hogy feltudja nevelni a gyerekét. Főleg ha azt nézzük, hogy a magyar ffi várható életkora 67 év...
Nekem is volt egy 40 éves párom amikor én 25 voltam és én sem akartam gyereket tőle. Ő is ugyanígy volt, hogy utalgatott...tehát ketyegett a biológiai órája, nekem viszont még nem.
Persze ő is azt mondta h neki nem ketyeg....
dehogyisnem....hiába nemzőképes egy pasi élete végéig, ha 50 évesen nem kap nemzőképes korú nőt akkor neki vége...
70 éves vén trotty is csak akkor kell egy nőnek ha vagyonos...szóval a pasik sem ugrálhatnak.
+még felnevelni sem tudják.
Nem írtam butaságot. Kétségtelenül igaz, amit mondasz az életkorral kapcsolatban,de a biológiai óra az ösztönök és egyéb "alsóbb" dolgok miatt van. Egy nőnél ez mint mondtam érthető, de egy férfiben ez gondolatilag fordul meg. Nem véletlenül vannak példák arra, hogy valakitől terhes lesz közel a 40-hez, de fogalma sincs ki az, vagy épp ismeri, csak nem árulja el neki a dolgot.
A férfi akármikor képes örökíteni magát, a szaporodási ösztön és maga az ösztön nem sürgeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!