Miért ciki mutatkozni 25 évesen egy 43 éves férfi mellett?
ne foglalkozz vele
kire tartozik ez még?
senkire csak rád és a párodra
ha ez neked ok, nehogy már ezen agyalj h xy szerint ciki:)
Én 26 éves vagyok, a férjem 42. Öt éve vagyunk házasok, és van egy gyerekünk is. Egyáltalán nem látszik rajtunk a korkülönbség, vagy max 3-4 évre tippel mindenki. Ha elmondjuk, hogy mennyi idősek vagyunk, az emerek általában sokkot kapnak.
Ezenkívül senkinek a véleménye nem érdekel. ha azokra hallgattal volna, akik anno cikinek tartották a kapcsolatunkat, akkor most nem lennék házas, nem lennék BOLDOG házas, és nem lenne ez a tündéri kilányunk sem.
egyáltalán nem számít ki mit mond
ha te szereted akér 60 éves is lehet
aki meg rögtön kritizál (ld.apakomplexusos megjegyzések, biztos gazdag stb) az valószínűleg nagyon unatkozik vagy ebben éli ki magát, h másokat bánt
hagyd rájuk
sztem az ilyen barátnő nem is igazi bnő
azért a lány részéről az apakomplexusban lehet valami. a férfi részéről meg: a friss husi klisé mellett az, h sokkal konnyebb egy fiatal, kevesebb élettapasztalattal rendelkező lánnyal lenni. egy csomó mindenben naivabb, pl nehezebben tudja felmérni a férfi személyiségét.
amúgy a kor nem akadály, vannak szép, mindent elsöprő szerelmek nagy korkülönbséggel, de ez ritka, mint a fehér holló. általában inkább arról van szó, h mindkét fél sérült lelkileg ahhoz, h "egyenrangú" párt válasszon.
ezért néznek ilyenkor össze az emberek, és ezért mondja a barátnőd nemes egyszerűséggel azt, h "ciki". (ami persze így ebben a formában hülyeség.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!