Segítek egy házaspárnak a mindennapokban, de a férfi túlságosan elkezdett kötődni hozzám, hagyjam ott őket?
Ha rossz érzést vált ki belőled az ottléted, ha feszült vagy ez miatt, ha rosszul érzed magad, ha szorongsz miatta, MINDENKÉPP HAGYD OTT!!!
Az pedig nem kifogás, hogy ragaszkodik hozzád.Magunkért, családunkért élünk,magunknak és szeretteinknek legyen jó.
Én 26 évig éltem úgy, hogy jajj mit szólnak ehhez mások, jajj mi lesz vele, ha azt teszem.Mindig azt néztem, hogy mással mi van.
Na és velem/veled mi lesz?
Már pedig egy ilyen szituációban elkerülhetetlenül kialakul egy ilyen helyzet.
Ha jól értelmezem, nem túl tolakodó hanem csak bizalmába fogadott egy beteg ember.
Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor persze menj el valamilyen indokkal, ne bántsd meg, de nem olyan szörnyű a helyzet.
Ha maradsz akkor viszont neked kell figyelned egy kis távolságtartásra. A férfi nem tehet erről fordított esetben ez szerinted veled nem történhetne meg, hogy megkedveled a téged ápoló személyt?
Biztos meg van az okod rá, ha feszültnek érzed magad a közvetlenebb viszony miatt, pedig valahol szerintem örömteli, ha nem házicselédként tartanak, hanem, akit ápolsz meg is kedvelt, és bizalmába fogadott.
Mindenesetre emiatt ne mondj fel rögtön. Legfeljebb, ha nagyon feszélyez a helyzet beszélj a férfivel, hogy így nem tudsz a feladatodra koncentrálni.
"Az elmúlt hetekben egy olyan mondat is elhangzott, hogy én több pozitívumot hozok az életébe, mint a felesége valaha. Úgy érzi, sok közös van bennünk."
Ez viszont már nem egészséges. Szerintem többet érez irántad. Még időben "állítsd le".
Megértem, hogy ez felzaklat Téged. Nagyon úgy tűnik az utolsó válaszodból, hogy ez többről szól, mint egyszerűen arról, hogy a bizalmába fogadott.
Legközelebb ha ilyesmit mond, akkor mond meg neki, hogy ezzel kényelmetlen helyzetbe hoz és Te szeretsz itt dolgozni, de ha ilyeneket érez vagy gondol, akkor félsz, hogy emiatt el kell majd mennek, mert Neked ez nem megfelelő. Húzd meg a határt, hogy érezze, hogy ez hol van.
Ha ez ezután sem megy, akkor hagyd ott ezt a helyet, mert elhiszem, hogy kell a pénz, de egy ebben vergődni hosszú távon...nem épp egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!