Segítek egy házaspárnak a mindennapokban, de a férfi túlságosan elkezdett kötődni hozzám, hagyjam ott őket?
"Az elmúlt hetekben egy olyan mondat is elhangzott, hogy én több pozitívumot hozok az életébe, mint a felesége valaha. Úgy érzi, sok közös van bennünk."
Igen jól mondták előttem, ha ilyeneket mond akkor határozottan mondj ellent és ezzel meg is léped a megfelelő távolságtartást és ő is átértékelheti a hozzád fűzött túlzott viszonyát.
Ahogy elnézem azért elég ambivalens a te érzéseid ez ügyben.
Jogos a félelmed, de talán adj esélyt a tisztázásra, mert tényleg úgy tűnik, hogy beléd habarodott.
Ha legközelebb ilyesmit mond, akkor mond el hogy te mit gondolsz, ezt nem kerülheted el, mert idővel rosszabb lesz.
Ha ezután se változik, akkor jogos, hogy otthagyod őket.
Inkább arról van szó, hogy vonzódik hozzád, mint nőhöz, de tudja tudat alatt, hogy ez nem helyes, de azért flörtöl.
Erdősítsd meg abban amit már a tudatalattija is tud és szinte biztos, hogy helyre állnak a dolgok.
Kifinomult embertipus lehet..afféle "szellem embere". Gondolom irónia, önirónia, csomó tudás és rezignáció van benne. Oldja a kötelékeit..(de köti is, mert ember) - és szemlélődik. Fanyar a mosolya.
Te sem vagy kevesebb. Kivételesen finom hangolásúak az antennáid. Ő tudja ezt. A betegsége méginkább kiemeli a rutin-létezésből..ezt pedig te tudod.
Ilyen helyzetekből megrendítő szépségek teremhetnek - de értékükkel arányos az áruk. Kérdés: kész vagy-e megrendülni, "erkölcsileg" is nehéz utat járva?
Tartalmas, bonyolult, érzékeny fiatal lány: most még dönthetsz. Elágazik az út: Emóció vagy Ráció.
Akármit élsz meg: szép legyen és rád méretezett.
Tűnődő szeretettel: (mondjuk) X (nő vagyok én is. értelek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!