Segítek egy házaspárnak a mindennapokban, de a férfi túlságosan elkezdett kötődni hozzám, hagyjam ott őket?
Kedves INFeliza (de mégsem), nem tudom, hogyan szólítsalak!
Nekem is hasonló öröm volt olvasni, amit írtál. Értem, és szerintem Kérdező is érti. Úgy kérdez...
Nahát, rávezettél arra, milyen nevet választottam: Boldog... Nem tűnt fel. F. Eliza igazából. Hát, nincsenek véletlenek. A boldogság-téma nekem sok küzdelemmel kapcsolódik össze. Nagyon sokkal... Köszönöm, hogy fölhívtad a figyelmemet!
Háttértanulmányok? Tanulmányozom az életet... Figyelek, tapintok, szagolok, hallok, látok, ízlelek... A legérdekesebb tanulmány!
Köszönöm, hogy írtál nekem is, jól esett!
Kedves Kérdező!
Igen, a finom hangolású antennák, ahogy egyáltalán felveted a problémát. Ez fogott meg. Szeretetre méltó lány lehetsz, nem véletlenül kötődik Hozzád ez az ember.
„Tűnődöm érted” én is, csak eddig ezt nem tudtam megfogalmazni.
Majd írj, mi van, érdekel!
35/N
Kedves 21.52-es!
Igen, így is tekintheted. Az élet megélése teljesen szubjektív. Mindenki a maga szűrőjén át, a saját koordináta-rendszerében értelmezi/érzékeli a dolgokat.
De ha Kérdező nem az, aki, és nem úgy teszi fel a kérdést, ahogy, hanem úgy, hogy „Van egy pasi, akit ápolok, de csak csajozni akar, segítség!”, nem így válaszolok/unk, hanem én például azt mondom, mondjon fel, nem az ő helye....
Feliza,
megintcsak örömet okoztál."A boldogság-téma nekem sok kűzdelemhez kapcsolódik"..."tapintok, látok, hallok, ízlelek".."a koordináta-rendszerem"..Erre csak idézni tudok: "Egy vérből valók vagyunk, te meg én": a Dzsungel könyve lakói - a dzsungelükben.
A nem tudatosan választott Feliza pedig tényleg nem véletlen. Arra vagy "ítélve", hogy a - hétköznapi értelemben - "boldogtalanságot" is boldogsággá "párold": esszenciává, ami jóból-rosszból töményen lecsapódik..ritka és nagy értékű. Érzékelés és gondolat..illat és íz..átminősített fájdalom, büszkeségében alázatos "másság"..
Ezért tettem a név elé a fosztóképzőt, mikor..."elbirtokoltam". Azért, mert ami engem illet, a mindennapok dimenziójában jelen van az "in-", de abban a kiterjedésben, ami egyedül számít, már átminősül "párlattá" maga is. Tudom, hogy értesz - ezért nem is erőlködöm, hogy másképp írjak.
A kedves Kérdezőt meg én is kérem: mikor majd lehetőnek érzi, hogy megszólaljon, tegye meg néhány sorban. Addig meg érezze, hogy nagy a Dzsungel - de van "farkasok népe". Vigyázza a neten:-)
Uuuuuuúúú, testvér: legyen szép napod.
Kiegészítésként még:
itt "mindösszesen" annyi történt, hogy két igen hasonló szemléletű és érzésű ember - megörült egymásnak. Arra gondoltak: hátha tudnak saját választ adni egy harmadiknak, aki kérdezett.
Nincs minden mögött sötét érdek-háttér. Kérlek, próbáld meg tudomásul venni - hogyha már elfogadni nem tudod - a mások örömét. Van ám olyan ember is a világon, aki nem a más torkát szorongatja - csak az nem multi-cégnél dolgozik:-).
Mégegyszer üdbözlettel.
Ott a világ sok más képmutatása.
Magánéletek, politika stb.
Fontos mindegyik.
Okok rejtőzve!!
Cél a változtatás?
Módszertanod van hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!