Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes úgy házasságot kötni, hogy a"vőlegényjelölt"nem szereti a "menyasszonyjelöltjét", de a nő mindenáron házasságot akar? Nem sokat jelent a nő a férfi számára (a férfi bevallotta)?
A haverom bevallotta, a csaj, akivel jár, házasodni akar, ebben a vallása nagymértékben hatást gyakorol rá. A nőt a férfi nem szereti, nekem a haverom ezt be is vallotta, csak a nő a haverom felé irányuló kedves modora miatt és az időtöltés miatt jár vele. A haverom igazából más nőt szeret, aki őt barátnak és nem többnek tekint.
A nő egyrészt nagyon vallásos (mindent, még intim dolgaikat is meggyón a papnak, ami szerintem túlzás), másrészt már nem annyira fiatal, ezért házasságot akar.
Szerintem magad is tudod a választ a kérdésre.
Nem, nem helyes így házasodni. Sőt, ebből több mint valószínű, hogy később egy rettentően rossz házasság, vagy éppenséggel sorozatos megcsalás lesz az eredménye.
Nem a haverunkkal szokteunk házasodni, hanem a szerelmünkkel. A vallást meg felesleges belekeverni, bár ha már belekevertük, az még inkább csak nyomatékosítja, hogy ne vegye el. A kereszténység (gondolom keresztény vallásról van szó) szerint sem a haverunkkal kell házasodni. Ha Isten egymásnak teremtette volna őket, akkor a pasi nem másért lenne oda. Szóval a csajjal tesz jót hosszabb távon, ha nem veszi el. Ne b@ssza át már szegény nőt!
Így igaz, nem szabad így belemenni a házasságba. Gondolj bele, mi lenne pár év múlva, ha már az elején így érez a pasi. A leírásodból nagyon úgy tűnik, hogy nem is illenek össze.
Amúgy meg a haverod is nagy ....., csak azért ámítja szegény csajt, hogy legyen kibe mártogatnia a cerkáját!
Ha a nő 48 és csak házasságban szerekezik akkor még szűz? XD
Amúgy ez hányadik házassága lenne neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!