Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar rettentően, ha a férfi a nőtől elvárt "tulajdonságok" közé sorolja azt, hogy házias?
De most komolyan, milyen alpári proliság ez? Az meg főleg felbosszant, hogy csak nőkre használják ezt a szót, azt feltételezve, mintha a cselédség, szolgalelkűség egy pozitív és csupán női tulajdonság lenne.
Mikor fogják már fel az ilyen férfiak, hogy egy párkapcsolatban a női fél nem anyapótlék?
Szerintem tényleg van egy kis negatív felhangja, pont azért, mert férfiakra nem szokták használni. Azt a férfit, aki nem pénzzel kedveskedik a párjának, hanem mondjuk főz neki, papucsnak csúfolják, ami nem fair.
Valahogy ha ezt a szót hallom, mindig eszembe jut, mikor a nagymamám nem evett velünk, csak megterített, szedett nagyfaternak, aztán elvonult. Olyan "állj a sarokban, és nézd, hogy kinek mire van szüksége". Amúgy nem baj, ha van egy ilyen ember, de az ne a párom legyen, hanem valaki, akit ezért fizetek.
ma 16:43
Köszönöm, hogy végre valaki a kérdésre válaszol, szerintem te vagy ma az első.
"De nem várja el senki, hogy sikeres legyél meg gazdag. "
Ó, hát persze hogy nem. A facebookon azon versenyeznek egymással a nők, hogy melyikük tud menőbb képet feltenni arról, hogy a pasija mennyire drága helyre vitte őt el.
Hát... a szexért is pitizned kell vagy megveszed pénzért 61%. Miről is beszélsz akkor? Örülj, ha vmit kapsz egy nőtől.
De, ha nem tetszik a rendszer, használd két kicsi mancsodat.
Elvárásai csak egy nőnek lehetnek, idáig még nem esett le? 😏
Amatőr...
"A facebookon azon versenyeznek"
Ha ez a színvonalad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!