Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a nagyon vékony lányokat szeretitek, nem zavar, hogy csontot simogattok? 😂
Én kifejezetten a vékony lányokat szeretem, igen.
A barátnőm 174 cm és 52 kg, elég vékony, pici mellű, de amúgy formás és imádom.
Még soha nem jutott eszembe ez a csontos dolog, bár tény, hogy eléggé kilátszanak, de nem azokat szoktam simogatni. :)
Meg azért a vékony és az anorexiás lányok között óriási különbség van.
Akkor sasold meg õket:
-Jen Selter
-Toldi Zsuzsi
-Kocsis Alexandra
-Hódi Pamela
-Sarka Kata
Szerintem nem csontokkal hanem feszes idomokkal szeretünk játszani.
A duci,,, van rajtam mit fogni" csajoknak a dumàja ez,kibúvót és önigazolást keresnek.
Pedig a legtöbb igényes pasinak a csinos szexy nõk kellenek,ezt el kell fogadni és ehhez alkalmazkodni,és tenni érte vagy pedig leadni az igényt és olyan pasit keresni akinek megfelel a duci alak.
6-os:
Ha neked ilyen műcsöcsű Szxrkaták meg ősbunkó fejű Haudi Pomelók az eseteid,annál szebbet ne lássál!
Mik ezek a vàlaszok? Miért van az, hogy sokan csak végletekben képesek gondolkodni? Vagy csontos- sovàny valaki vagy zsírdisznó? Arany középút is van àm. Azt hívjàk àtlagos testalkatnak. Egy 175 centis nő esetében pl 65 -69 kg. Ilyen magassàghoz- 1 centi, a fentebb leírt 52 kg betegesen sovàny. Ami amúgy szintén egészségtelen, nem csak a túlsúly.
Oké ha valaki a vékony nőket szereti, ízlés dolga, de mindenki màs ne legyen màr duci meg zsírdisznó kategória csak mert nem sovàny. A normàl alkat nem a sovànnyal egyenlő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!