Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik a nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik a nagyon vékony lányokat szeretitek, nem zavar, hogy csontot simogattok? 😂

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Mert akin van pici husi az ugyebár puhább, főleg ha ápolt is a bőre, meg télen a hidegben is nagyobb meleget ad, jobb hozzábújni. A másik esetben meg gyakorlatilag érzed a csontjait a nőnek. Nem? (5-7 kg plusz husiról beszélek!!)

2017. júl. 27. 23:58
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
61%

" A másik esetben meg gyakorlatilag érzed a csontjait a nőnek"

Talán mert mindenkinek vannak csontjai. Nem elhízott embernek látszódik a kulcscsontja és csípőcsontja is.

Nem szeretem a túlsúlyos lányokat, hanem a vékonyakat. Ha izmosaan vékony, az még jobb.

2017. júl. 28. 01:32
 12/38 anonim ***** válasza:
85%
Jó az a plusz 5-7 kg.
2017. júl. 28. 02:14
 13/38 anonim ***** válasza:
76%
"amíg jó s_gge van addig mindegy"
2017. júl. 28. 02:27
 14/38 anonim ***** válasza:
36%

Nem csontot simogatunk, valószínűleg azért tévedsz ekkorát mert magad is dagadt vagy.

De azért próbáld légyszi beadni nekünk, h mire álljon fel... :)

2017. júl. 28. 07:00
 15/38 anonim ***** válasza:
45%

Trabant eladó.

-.-

2017. júl. 28. 07:06
 16/38 anonim ***** válasza:
38%
Gondolom a kérdező valami dagadt csaj lehet, aki elutasítja a vékony és kövér férfiakat, és durcizik, hogy a kigyúrt pasiknak a vékony lányok kellenek :D
2017. júl. 28. 07:15
 17/38 anonim ***** válasza:
45%
Mivan kérdező, savanyú a szőlő? :D Fogyj le talán.
2017. júl. 28. 07:57
 18/38 anonim ***** válasza:
63%

Vékony lány vagyok, ha végigsimítok magamon a bordáimnál fekve, enyhén kivehetőek,de van rajta pont annyi bőr, hogy normálisnak hat. A vállamnál is kiáll egy csont, ezt kifejezetten szeretem, a gömbölyű vállak nem tetszenek. Kecsesebbnek érzem az enyémet.

Az egyedüli, ami talán zavar, az a csípőcsontom, néha elgondolkozok rajta, hogy nem szúrja át a bőröm.

Igazából én természetesnek érzem a kiálló csontokat, pont olyan, mint egy térd vagy könyökcsont, vagy az emberek ujjai, sarka, esetleg egy áll vagy egy orr. Ha belegondolsz, azok is csontok ám, mégsem furcsán morbid megfogni valakinek a kezét.

2017. júl. 28. 08:18
 19/38 anonim ***** válasza:
55%

"Mik ezek a vàlaszok?"

Nos ezek azok a válaszok, ahol ismét degradálják a kövérebb nőket.Hihetetlen orgazmusokat élnek át az itteni emberek közül jó páran, amíg leírják az otromba véleményüket.Ezek voltak azok a gyerekek, akik gyerekkorukban is csak alázni tudták a másik gyereket."Felnőtt" korukban is ezen a szinten maradtak.Van aki sosem válik intelligensé, hiszen ettől érzi magát különbnek a többi embertől.

2017. júl. 28. 08:35
 20/38 anonim ***** válasza:
53%
#19 és a kérdező kövér létére nem pont ugyanezt csinálja a vékony lányokkal?
2017. júl. 28. 09:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!