Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik a nagyon vékony lányokat szeretitek, nem zavar, hogy csontot simogattok? 😂
Nem vagyok egy vékony csaj, mert az edzés miatt van is rajtam izom, meg nem is vagyok szálkás annyira, inkább csak olyan formás, csajos. Viszont a kérdést undorítónak tartom.
Egy emberben nem csak a teste az, ami fontos, nekem is inkább az arc számít máson (magammal szemben meg úgy is mindenben maximalista vagyok 😂), de az dönt, hogy milyen velem, mit tud, mi van benne, milyen ember. Egyébként 16 évesen kezeltek anorexiával, és akkor is volt, aki odáig volt értem, és tetszettem neki, a magam kis csontos, kiscicis, törékeny módján. Kislányos voltam, "cuki" nem kifejezetten szexi vagy dögös, amilyennek inkább mostanában mondanak, de volt, aki elfogadott olyannak, sőt, kifejezetten engem akart. :) Ahogy én is voltam halálszerelmes macis alkatú srácba, nagyon vékonyba, meg sportosabba is és nem hájat simogattam, izmot, vagy csontot, hanem ŐT.
21L
10-es:
Nem betegesen sovány 52 kg-mal, nagyon formás, csak nem annyira nagyok és kerekek a formái, már ha érted. Ő ilyen testalkatú, nem tud hízni, pedig néha még nálam (188cm/92kg) is többet eszik. Amúgy rosszul emlékeztem, nem 174 cm, csak 172.
3-as voltam.
Az anorexia betegség. Csomókban hullott a hajam, folyamatosan aludni akartam, kedvetlen voltam... Nem divatból lettem ilyen, hanem mert nem bírtam elengedni egy személyt, akiről azt hittem akkoriban, hogy miattam halt meg.
És ha már "az életet választottam", gondoltam, úgy teszem, hogy attól több is legyen az életem. Nekem a sport nagyon sokat adott és az, hogy formás lettem tőle, csak egy kellemes mellékhatás. Szimplán visszahízni egészséges súlyra nekem nem lett volna elég. Így legalább elégedetten nézek a tükörbe és eszem ágában sincs újra csontsoványnak lenni, vagy "puhábbnak". Az, hogy ez a divat... Sajnálom. Nekem tetszik, másnak is tetszik, egészséges is, hol a gond?
"meg télen a hidegben is nagyobb meleget ad" Meg a lóphaxt ! Kit akarsz te átkúrni nyuszómuszó ?! A zsír az szigetel :D
31/f
Biztosan azt fogja nézni, hogy mi koccan hova álló fsszal... :D
De most komolyan. Ha valaki eljut odáig, mert tökmindegy, mi miatt, de bejön neki a csaj... Hol érdeklik a technikai nehézségek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!