Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik a nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik a nagyon vékony lányokat szeretitek, nem zavar, hogy csontot simogattok? 😂

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Mert akin van pici husi az ugyebár puhább, főleg ha ápolt is a bőre, meg télen a hidegben is nagyobb meleget ad, jobb hozzábújni. A másik esetben meg gyakorlatilag érzed a csontjait a nőnek. Nem? (5-7 kg plusz husiról beszélek!!)

2017. júl. 27. 23:58
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagyok egy vékony csaj, mert az edzés miatt van is rajtam izom, meg nem is vagyok szálkás annyira, inkább csak olyan formás, csajos. Viszont a kérdést undorítónak tartom.

Egy emberben nem csak a teste az, ami fontos, nekem is inkább az arc számít máson (magammal szemben meg úgy is mindenben maximalista vagyok 😂), de az dönt, hogy milyen velem, mit tud, mi van benne, milyen ember. Egyébként 16 évesen kezeltek anorexiával, és akkor is volt, aki odáig volt értem, és tetszettem neki, a magam kis csontos, kiscicis, törékeny módján. Kislányos voltam, "cuki" nem kifejezetten szexi vagy dögös, amilyennek inkább mostanában mondanak, de volt, aki elfogadott olyannak, sőt, kifejezetten engem akart. :) Ahogy én is voltam halálszerelmes macis alkatú srácba, nagyon vékonyba, meg sportosabba is és nem hájat simogattam, izmot, vagy csontot, hanem ŐT.

21L

2017. júl. 28. 09:31
 22/38 anonim ***** válasza:
75%

10-es:

Nem betegesen sovány 52 kg-mal, nagyon formás, csak nem annyira nagyok és kerekek a formái, már ha érted. Ő ilyen testalkatú, nem tud hízni, pedig néha még nálam (188cm/92kg) is többet eszik. Amúgy rosszul emlékeztem, nem 174 cm, csak 172.

3-as voltam.

2017. júl. 28. 09:33
 23/38 anonim ***** válasza:
45%
#21 mondjuk az se lenne rossz, ha nem mindig az aktuális divatot követnéd(most az izmosan formás az ideál, mikor anorexiás voltál, akkor meg az volt), hanem úgy néznél ki, ahogy Te jól érzed magad a bőrödben. Ha 2 év múlva az extrém dagi lesz a divat, akkor extrém dagi leszel?
2017. júl. 28. 09:49
 24/38 A kérdező kommentje:
Ismételten mondom, nem a 'kövér' nőket állítottam itt szembe a nagyon vékonyakkal, hanem egy 'M'-es ruha méretet kb. az 'XS'- el!!! Én is 'M'-es ruhákat hordok, egyébként, van hogy S is jó rám. De ez a ruha gyártótól is függ. Viszont nem ez ez volt a lényeg.
2017. júl. 28. 09:50
 25/38 anonim ***** válasza:
78%

Az anorexia betegség. Csomókban hullott a hajam, folyamatosan aludni akartam, kedvetlen voltam... Nem divatból lettem ilyen, hanem mert nem bírtam elengedni egy személyt, akiről azt hittem akkoriban, hogy miattam halt meg.

És ha már "az életet választottam", gondoltam, úgy teszem, hogy attól több is legyen az életem. Nekem a sport nagyon sokat adott és az, hogy formás lettem tőle, csak egy kellemes mellékhatás. Szimplán visszahízni egészséges súlyra nekem nem lett volna elég. Így legalább elégedetten nézek a tükörbe és eszem ágában sincs újra csontsoványnak lenni, vagy "puhábbnak". Az, hogy ez a divat... Sajnálom. Nekem tetszik, másnak is tetszik, egészséges is, hol a gond?

2017. júl. 28. 09:53
 26/38 anonim ***** válasza:
41%

"meg télen a hidegben is nagyobb meleget ad" Meg a lóphaxt ! Kit akarsz te átkúrni nyuszómuszó ?! A zsír az szigetel :D

31/f

2017. júl. 28. 09:59
 27/38 A kérdező kommentje:
Engem egyszerûen a rosszullét kerülget mikor kiálló csontokat látok, kiállô csípôcsontot például, az egyik osztálytársnôm volt ilyen. Ráadásul az a nagyon vékony bôrréteg rajta uhjjjjjj :S Nekem egész egyszerûen betegség jut errôl eszembe, sajnálom. Ránézek és legszívesebben enni adnék neki. Ebbôl született a kérdésem, mert el sem tudom képzelni, hogy egy vad szeretkezésnél hogy nem zavar egy fiút, hogy a lány kiállô csîpôcsontja folyamatosan a medencéjéhez koccol..
2017. júl. 28. 10:23
 28/38 anonim ***** válasza:
57%

Biztosan azt fogja nézni, hogy mi koccan hova álló fsszal... :D

De most komolyan. Ha valaki eljut odáig, mert tökmindegy, mi miatt, de bejön neki a csaj... Hol érdeklik a technikai nehézségek?

2017. júl. 28. 10:25
 29/38 anonim ***** válasza:
57%
És téged ez miért is zavar? Gondolom tetszik egy srác, de neki a vékonyak jönnek be, te meg nem vagy az. Most csak a frusztrációdat adod ki, mit érdekel téged, hogy más hogy néz ki? Senki nem mondta, hogy szexelj vékony lányokkal, akkor meg ne érdekeljen már. Szerintem meg az az undorító, ha 15-20 éves lányoknak már tiszta narancsbőr a lába a sok egészségtelen szartól és ehhez még extra rövidnadrágot is képesek felvenni.
2017. júl. 28. 10:38
 30/38 anonim ***** válasza:
66%
Hát én elég vékony vagyok, de valamiért egyáltalán nem látszanak ki a csontjaim. Nem törvényszerű.
2017. júl. 28. 12:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!