Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, akik a nagyon vékony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik a nagyon vékony lányokat szeretitek, nem zavar, hogy csontot simogattok? 😂

Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok. Mert akin van pici husi az ugyebár puhább, főleg ha ápolt is a bőre, meg télen a hidegben is nagyobb meleget ad, jobb hozzábújni. A másik esetben meg gyakorlatilag érzed a csontjait a nőnek. Nem? (5-7 kg plusz husiról beszélek!!)

2017. júl. 27. 23:58
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
78%
Ugyan nem a nagyon vékony női test az ideálom, de gusztustalannak tartom, ahogy becsméreled őket egy külső tulajdonságuk miatt. Body shaming, ugye. Nekem is vannak olyan külső jegyek, melyek akár nagyon nem tetszenek egy nőben, de nem fogom emiatt őket bántani. Nekik is megvan a joguk a boldog élethez, nem kell nekem - se neked - megfelelniük. Értelmes ember nem bántja őket, az ostobának pedig tilos.
2017. júl. 28. 20:43
 32/38 anonim ***** válasza:
65%

Szia

Én "xs", "s" méretű ruhákat hordok. 160 cm vagyok 43-44 kg-val. Sportolok. Izmos vagyok, de vékony. Nekem is van hogy "kilàtszik" a csípő csontom. De ez van :)

Sok pasinak bejövök külső alapján. Mindig is vékony voltam, de sose volt ezzel gondom.

Nem hízok szerencsére , pedig bazi sokat eszek.

A sport az , ami sztem pluszt adhat egy vékony csajnak. Jó alakom van, formás, nőies, attól függetlenül...

Egyébként, nekem sem tetszik a kérdèsed... Az anorexiáról általában nem tehetnek az emberek..., van aki alapból vékony alkat /"modell alkat", van aki ducibb. El kell fogadni.

Minden ízlés kérdése, kedves kérdező! ;)

20/L

2017. júl. 28. 21:18
 33/38 anonim ***** válasza:
72%

Bírom, hohy a vékony lányokat mindig lehet szidni, a ducikat meg sosem:D

Figyi, van aki degeszre zabálja magát és nem hízik. Szerintem nem kéne így leszólni a vékony lányokat. Ha nem tetszik, ne nézd. Ennyi.

Te a vékony lányoktól vagy rosszul, a vékony lányok meg tőled.

Kölcsönös:D

Mindenkiben lehet találni hibát, de ugyanúgy szépet is. Én inkább az utóbbit kersem. Ha neked jó itt keseregni, egészségedre, de nem kéne egy csomó lány amúgy is kevés önbizalmát rombolnod.

2017. júl. 28. 22:25
 34/38 anonim ***** válasza:
61%
Nem zavar, mert ha zsírt akarnék simogatni, akkor kimennék nagypapámhoz és a mangalicákat simizném
2017. júl. 28. 23:05
 35/38 anonim ***** válasza:
74%

A plusz 5-7 kg husi (izom) teljesen rendben van! Az 5-7kg zsír az átlagoshoz (normál) képest már kevésbé. Elmondom miért:

Egyszer tinderen írta egy nő (egész alakos képe nem volt), hogy van rajta úgy 5-6 kg felesleg, és tudja, hogy én a sportosa alkaltot szeretem, azért szól előre.Oké, gondoltam nem téma, elég jó fej, max majd leizzadjuk. Hát mondanom sem kell, az ami szerinte 5-6kg, az a valóságban alsó hangon 15kg volt, és akkor nagyon alulbecsültem...

33F

2017. júl. 29. 06:42
 36/38 anonim válasza:
90%

Én magam is egy vékony lány vagyok. 160 cm és 41 kg. Volt időszak, amikor annyira hízni akartam, hogy a saját egészségem kárára ment. Depresszióm volt. Végül úgy döntöttem, hogy pár plusz kiló miatt nem fogom ezt tenni magammal.

Ez nálam genetika, nem divat. Egész életemben ilyen voltam és valószínűleg leszek is. Sokszor megszóltak miatta, volt, aki anorexiásnak hívott, ami rettentően fájt.

Ez pedig, mikor serdülőkorban voltam, nem tett jót az önképemnek. Most is szomorú leszek, ha erről beszélek. Nyáron sem veszek fel rövidnadrágot és szoknyát, vagy olyan felsőt, amiből kilátszik a könyököm, vagy a vállam. A csuklómat sem szívesen mutogatom, a karkötőket pedig utálom, mert mindegyik figyeg rajta.

Bevallom; szégyellem a testem. És ezzel nem vagyok egyedül.

Méghozzá az olyan alakok miatt, mint a kérdező és a válaszadók néhány része.

Miért baj az, ha valaki vékonyabb, vagy húsosabb, mint az átlag? Miért kell rögtön ,,zsírdisznónak" vagy ,,anorexiásnak" hívni a lányokat?

Miért kell elvenni valaki önbizalmát, mikor egyértelmű, hogy nem tehet róla?...

Nem egy órát cipő vagyunk, hogy leírás alapján el lehessen dönteni mindent róla. Van történetünk és érzéseink.

2017. júl. 31. 00:38
 37/38 anonim ***** válasza:
81%
Én sem bírok hízni. A vékony lányokat le lehet anorexiázni és cikizni, de a kövérek kis lelkét óvni kell a zabáló disznó és mangalica jelzőktől?
2017. júl. 31. 02:03
 38/38 anonim ***** válasza:
74%

#25 vagyok, azt azért tegyük hozzá, hogy én nem alkatilag voltam vékony, én tényleg beteg voltam. A látványon nem változtatott, azért gondoltam megemlíteni, hogy engem úgy is szerettek és elfogadtak, és szexinek tartottak.:)

Nem értem ezeket a kérdéseket egyébként, az ember valamiért képes beleszeretni egy vékonyba, vagy képes őt szexinek tartani. Más ember meg így van egy ducival, egy formátlan csajjal (független, hogy az duci vagy vékony), egy szélesvállúval, egy magassal, egy akármilyennel... Nagyon apró dolgok döntenek (és nagyon másak) abban, hogy kit tart valaki vonzónak.

A volt páromnak is kiállt minden csontja, de a legjobb pasinak tartottam, annyira édesen tudott rám nézni és hozzámérni. :)) Van, akinek ha más hangja lett volna, fel sem figyelek rá, de annyira vonzóan tudott beszélni, hogy az tetszett meg benne. Másban meg a kék szemei, pedig alapjáraton nem válogatok ilyen tulajdonságok alapján, csak neki épp, ott, úgy az ki szottul jól állt, nekem meg emiatt ki szottul megtetszett. :D Utána meg nyilván a többi tulajdonsága is. De olyan is volt, akinél vállat vontam a külsőre, ingoráltam, aztán ahogy a baráti körben egyre többet beszéltünk, meg megismertem, mint embert, megláttam benne álmaim férfiját. Van, akivel kialakul a kémia, van, akivel nem. Nekem is van ideálom, meg olyan, akire látatlanban azt mondanám, hogy nem-nem-semmiképp, aztán magic happens. :)

Csak az nem szeretett bele olyanba, akiről el sem tudta képzelni, hogy nem olyanhoz képes kizárólagosan vonzódni, amilyen ideál a fejében él, aki a párkeresést is üzletnek fogja fel és akkora a csőlátása, hogy nem is nyit mások felé elvből.

2017. júl. 31. 03:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!