Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne
Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább nenov. 7. 10:15
71/137 anonim válasza:
És ha a párod nem fog belemenni? Mi a következő terved?
72/137 A kérdező kommentje:
70/ nem , nem vagyok egyik sem! de meg kell oldjam a helyzetet valahogy, és meg is fogom
nov. 8. 08:29
73/137 anonim válasza:
Sok sikert hozzá.El nem tudom képzelni, hogy hogyan fogod kimagyarázni rbi státusz nélkül, hogy szétraktad a kva jó szintén rbanc barátjának a lábad, mert az éppen előadta a megértő barát szerepét.
74/137 anonim válasza:
72 pedig más válaszok nincsenek rá mert nagyon ratyi vagy. Ha tegyük fel mindkettő meg is rak hármasban akkor se fogsz utána nyugisan lenni mert az ember nem felejt. Meg lehet bocsátani neked, de kitörölni egyik férfi sem fogja, hogy mindkettőt kihasználtad és ki szeretnéd továbbra is most már a baba létezése miatt. Legvégül úgy jársz, hogy egyedülálló anyuka leszel. Lehet, hogy évek múlva, de az leszel akármit is csinálsz annak érdekében, hogy ne úgy végezd. Nem rajtad múlik rib!ncka!
75/137 A kérdező kommentje:
hogy ti milyen nő gyűlölök vagytok! árad belőletek a gyűlölet! miért vagytok ennyire megromolva? jó azt értem hogy én hibáztam! de ti már szerintem minden nőt utáltok, ennyire meg vagytok keseredve? én legalább azon vagyok hogy jó megoldást találjak mindenkinek
nov. 8. 09:47
76/137 anonim válasza:
Nem, te azon vagy hogy magadnak találj jó megoldást. Ha azon lennél hogy nekik legyen jó akkor kilépnél az életükből.
77/137 anonim válasza:
A babát megtartod. Elmondod a pasidnak, aki nem fogja tudni nyugodt lélekkel nevelni a haverja gyerekét, ezért lelép. Vagy papucs lesz és nyertél.
Ha lelép, akkor a haver elkezd teperni, de te még mindig a pasidat akarod valahogy a boldog hármasban tartani és nem foglalkozol a haver erőlködésével. Ő is belefásul és végül egyedül maradsz a gyerekkel. Remek terv, valóban.
Ha bármelyik pasi mégis belemegy ebbe a tervedbe, akkor meg is érdemlitek egymást.
78/137 A kérdező kommentje:
miért lenne jó ha kilépnék az életükből? mind a ketten szeretnek! ha kilépek az életükből az mitől lesz jó páromnak és barátjának? nem is értené egyik sem hogy miért teszem, hol az egyik hol a másik jönne utánam! azért lépjek ki az életükből mert nektek az tetszene
nov. 8. 10:09
79/137 anonim válasza:
Nőgyűlölő? Haha, milyen sokat képzelsz magadról. Csakhogy tudd nagy ívben teszek rád. Tőlem még át is mehetnének rajtad egymás után 50 férfi is mint a vonat. A születendő gyermeked sajnálom mert nem tehet róla, hogy retardált anyja lesz. A pasidat is sajnálom mert egy hűtlen cafka át akarja vágni újra és újra. Sőt még a barátot is szánom mert ha igaz, hogy táplál érzéseket irántad akkor kihasználtad. Egyébként miért nevezed magad nőnek amikor nem vagy az a szó szoros értelmében csak fizikailag? Egy semmirekellő K vagy. Lehetnél rá inkább büszke, el kéne hagyni mindkettő férfit és a babát sem kéne megszülni mert annyit szenvedne miattad mint a kutya. Senkire sem vagy tekintettel, téged csak a szex érdekel. Emberi értékek számodra idegen fogalmak. De akkor miért nem K-sz pénzért? Legalább már okos K lennél.
80/137 anonim válasza:
Kérdező, egy anyának a gyermeke érdeke kell hogy legyen az első. A gyereked érdeke az, hogy lehessen tudni, ki a biológiai apa, ez orvosi okokból fontos. Ezért muszáj lesz elmondanod, ki az. A párod, ha tényleg szeret, el fogja fogadni, hogy épp nem voltatok együtt es úgy törtent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!