Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csináljak most így? hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

Figyelt kérdés
párommal volt egy nehezebb zűrösebb időszakunk de amúgy 4 éve vagyunk együtt, szeretem a páromat de az az időszak a kapcsolatunkban nehéz volt és párom barátjával akkor sokat beszélgetünk találkoztunk is és jó volt a társasága! tudom hogy ez miatt sokak szemében ku.rva leszek de le is feküdtünk egymással akkoriban és teherbe estem 4.hétben vagyok! párommal viszont most megint jó a kapcsolatunk sikerült megbeszélni a dolgokat! persze azt én se és barátja se mondta el hogy lefeküdtünk! nem tudom mit csináljak most így? hogy mondjam el ezt a páromnak? el mondjam ezt egyáltalán neki? vagy inkább ne

nov. 7. 10:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/137 anonim ***** válasza:
35%
Nem a barát a baba apja hanem a párja. Habár vannak olyan érzékeny tesztelő micsodák amelyek igen korán kimutatják a terhességet a HCG miatt. Úgyhogy simán hihető a történet.
nov. 7. 15:32
 52/137 anonim ***** válasza:
8%
Szólj a gyerek apjának hogy hasas vagy.
nov. 7. 15:52
 53/137 anonim ***** válasza:
91%
Én ezt nem értem. Hogyha terhes vagy és nem a pároddé mert vele nem történt aktus jó ideje akkor hogyan tudnád eltitkolni, hogy terhes vagy és nyilván hűtlen voltál hozzá? Vagy most mindkettővel került sor szexuális együttlétre? Különben ha az apjára fog ütni letagadhatatlanul, akkor mehettek a fekete levesbe. De akkor is ha a párod nem debil és kiszámolja, hogy tőle nem lehet, akár ha "korai" szülésed lesz és fel fog neki tűnni. Illetve ha netán tesztre van szükség apa és gyermeke között a jövőben akkor is összedőlhet a kártyavár. Igaz filmbeli, de volt már rá példa az életben és a filmek is az életből merítenek. Habár a legnagyobb ellenséged a barát lesz aki szintén számolgathat, rájöhet, de bosszút is állhat és elmondhatja mi történt. Nem tudom miért élsz álomvilágban. Nem tudsz eltitkolni ekkora hatalmas dolgot.
nov. 7. 16:23
 54/137 anonim ***** válasza:
92%

"nem szeretném elvetetni sem szakítani"

Most akkor ahhoz szeretnél itt támogatást keresni, hogy jaj, csak egyszer megbotlottál, varrd csak a nyakába a kakukkfiókát, nem derül ki soha, majd éltek boldogan mindannyian?

Hát, ez az, ami nem fog megtörnénni. Gondold már végig:

Ha vannak a barátnak érzései feléd, szerintem majd szó nélkül tűri, hogy a gyerekével egy másik férfival legyél?

A párodnak nem lesz gyanús a hirtelen terhesség?

Mi lesz, ha a gyerek az apjára hasonlít?

Mi lesz, ha a párod barátja nem tartja a száját?

Mi lesz, ha megint lesz egy mélypont a kapcsolatotokban, és megint máshoz/a másik pasit rántasz magadra? Majd elváltok és akkor vágod a paráod fejéhez, hogy jah, kösz az eddigieket, de a gyerekhez semmi köze? Bár, elég egy veszekedés is, hogy kicsússzon ilyesmi a szádon...ha egy mélypont elég ahhoz, hogy más alá feküjd védekezés nélkül, majd az is elég lesz, ha piros zoknit ad a kölyködre zöld helyett, és kész a konfliktus, hogy ne ugasson bele a gyerek dolgaiba...

Mi van, ha a gyerek eü. helyzete miatt lesz szükséges az eredeti apa? Vagy világra jön valami olyasmivel, amivel kettőtök gyerekének képtelenség?

Esetleg kiderül menet közben, hogy a párod nemzőképtelen, de te azért pottyantottál egy csodagyereket?

És úgy általában? hogy számolsz el a lelkiismereteddel, hogy ennyire átvered azt, akit elvileg szeretsz?

nov. 7. 16:36
 55/137 anonim ***** válasza:
78%
De nemcsak a párját cseszné át hanem a saját gyerekét és annak apját. Hogyan lehet évekig eltitkolni, hogy más az apja és eldönteni az apja és gyereke helyett, hogy ne tartsák a kapcsolatot? Bakker óriási gonosz egy teremtmény vagy kérdező! Eszem megáll komolyan hogyan lehet valaki ilyen.
nov. 7. 16:43
 56/137 anonim ***** válasza:
84%

Én véleményem szerint azért nem fekszünk le a párunk barátjával mert van egy hullámvölgy a kapcsolatban ha megteted azt azt is jelenti hogy igazán nem szereted párodat ezért is tudtál nyitni a barátja felé mond el neki őszintén mit érzel nem lenne vele és saját magadal szembe sem fer a dolog hogy "hazugságban " élnétek és úgy tudná hogy az ő gyermeke van a szíved alatt

Sokkal jobb még az elején le tisztázni a dolgokat le ülni mind 3 szerintem így lenne fer

nov. 7. 17:04
 57/137 anonim ***** válasza:
74%
Ne áltasd magad, te nem szereted a párodat.Ha szeretnéd nem feküdtél volna le az első farokkal, aki éppen kéznél volt.Normális értékrendű ember nem keféléssel vigasztalódik, ha otthon éppen vihar van.Te simán csak attól félsz, hogy két szék közül a padlóra ülsz, ha kiderül a valódi jellemed.Ennek viszont semmi köze a szeretet fogalmához.Ébresztő anyukám!
nov. 7. 17:23
 58/137 anonim ***** válasza:
92%

[link]

Endings, beginnings a film címe. Ha nem láttad nézd meg. Rólad szólhatna.

Spoiler: A film végén a könnyű nőcske egyedül marad a kisbabával mert egyik pasi sem vállalja be.

nov. 7. 17:30
 59/137 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem te most azt várod, hogy valaki írja le, hogy hazudd azt, hogy a párod gyereke és éljetek boldogan. De ilyet nem fog senki leírni, és ha ezt meg is tennéd, nem fog ez az egész hosszú távon működni. Ráadásul felelőtlenség is, mert szükség van családi betegségtörtenetre is. Pl ha a párod családjában nincs hajlam csipőficamra, de a haverjáéban van, akkor bemondod, hogy nincs? Mert ez konkrétan a gyerek veszélyeztetése, és ez még egy alacsony rizikójú példa volt.
nov. 7. 18:52
 60/137 anonim ***** válasza:
Leírom én, hogy nem lesz gond mert mindkettő pasi síkhülye. Az egyik visszavonul örökre a másik meg neveli az ő gyerekét. De az biztos, hogy a gyerek egészségi állapota szerepet fog játszani az egészben. #59 nagyon jól megfogalmaztad. Ebből a gödörből amit ástál magadnak csak úgy tudsz, hogy őszinte leszel és a másik pasival neveled a gyereket, vagy a pároddal ha vevő rá (ki tudja meddig!), vagy megintcsak őszinte leszel mert beköphet a barát és az abortuszt választod.
nov. 7. 18:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!