Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, csináljak egyáltalán valamit ?

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon az, esetem az a pasi akivel egy kerületben lakunk. Csak van, egy bökkenő. KB 1 éve látom, de ha hebe hóba a parkoló al ősze futunk van hogy teljesen átnéz rajtam vagy ha el is megy melettem ideges lesz ami látszik az arcán... Nem nem bámulom, nem mentem utána soha, nem beszéltünk meg egy szot se. Volt olyan, hogy a telefonját kapta elő mikor mentem volna haza én is... Miért csinálja ezt valaki? Mikor látod a másikon, hogy látványosan nem vesz, direkt nem vesz észre...
2022. ápr. 4. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak zavarban van :)
2022. ápr. 4. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Semmit ne csinálj. Csak az mondatja veled, hogy minden cselekedete rólad szól, hogy tetszik, valószínűleg azt sem tudja, hogy a világon vagy.
2022. ápr. 4. 21:06
 3/9 A kérdező kommentje:
1#koszonom 2#koszonom neked is de ha napi 2x minimum ősze fürtök nem igaz, hogy nem tűnik fel sehogy a másik.... Aki ezt mondja az hazudik ;)
2022. ápr. 4. 21:31
 4/9 A kérdező kommentje:
'futtok
2022. ápr. 4. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Talán az is lehet, hogy sejti, hogy tetszik neked, te viszont neki nem, így próbál menekülni tőled, kerülni téged.
2022. ápr. 4. 23:09
 6/9 anonim ***** válasza:
15%
Mièrt nem kezdeményezel?
2022. ápr. 5. 00:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Tényleg menekül akkor miért a házam előtt jön megy el lehetne alni máshova is kocsival van hely... Én 5 éve élek itt ő 1 vagy még annyi se nyusziful
2022. ápr. 5. 06:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Hadd járjon már a házad előtt, ha az neki úgy jó vagy kényelmes. De szerintem nem akar tőled semmit, különben már régen megszólított volna. Hagyd békén és ne foglalkozz vele. Nem ő a te embered.
2022. ápr. 5. 09:38
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

7!

Nyuszifül?

Már ne is haragudj, de milyen jogon engedsz meg magadnak ilyen stílust velem szemben? Leírtam teljesen kultúráltan a véleményemet, egy minimálisan sem akartalak megbántani, csak leírtam, hogy az én nézőpontom szerint mit tehet.

De oké, akkor váltsunk stílust. Lehet, hogy azért nem kezdeményez, mert látja rajtad, hogy milyen bunkó, intelligenciahiányos barom vagy ;)

2022. ápr. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!