Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő letiltott, de ezt miért csinálja, ha egyáltalán ő csinálja?
Lehet nem jó helyen kérdezem, de szerintem itt van a legtöbb tapasztalat ezen a téren!
Szóval adott egy csaj aki letiltott, eddig oké! Bár oka nem volt rá, de ez nem is számít! Azóta egyszer nem írtam neki,de akár hányszor rá megyek a fejére mesengeren szinte naponta változik a eltiltás! Vagyis egyszer tudok neki írni egyszer nem! Lassan már 1 hónapja egy megy, és nem idegesít, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez miért van! Élő fordulhat, hogy nem ő csinálja ezt, vagy ezt mindenképp neki kell csinálni a mindenki által ismert módon! Mert tudomásom szerint, ha valakit letiltasz az úgy is marad 100 év múlva is!
# 3/3
Ez egy rohadt testépítő nő pfujjj, ennek tökei is vannak szerintem, nagyobb a feje mint nekem.
x4
Örülnél te ha az a csaj szóba állna veled,amúgy nem testépítő
# 6/6
Nem szeretem az akkora darab nőket mint én ,így nem örülnék neki. A nő az legyen nő , nem pedig egy kigyúrt húsdarab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!