Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő letiltott, de ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő letiltott, de ezt miért csinálja, ha egyáltalán ő csinálja?

Figyelt kérdés

Lehet nem jó helyen kérdezem, de szerintem itt van a legtöbb tapasztalat ezen a téren!

Szóval adott egy csaj aki letiltott, eddig oké! Bár oka nem volt rá, de ez nem is számít! Azóta egyszer nem írtam neki,de akár hányszor rá megyek a fejére mesengeren szinte naponta változik a eltiltás! Vagyis egyszer tudok neki írni egyszer nem! Lassan már 1 hónapja egy megy, és nem idegesít, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez miért van! Élő fordulhat, hogy nem ő csinálja ezt, vagy ezt mindenképp neki kell csinálni a mindenki által ismert módon! Mert tudomásom szerint, ha valakit letiltasz az úgy is marad 100 év múlva is!

2019. jún. 6. 17:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
A tiltást fel lehet oldani.
2019. jún. 6. 17:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Azt tudom! Nem érted? 🙂 Naponta letilt majd felold! És ezt nem tudom mire vélni, mert nekem hihetetlen, hogy ezt ő csinálja! Mert ilyet ki csinál és minek?
2019. jún. 6. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
24%

Ha ilyen nő, akkor kár érte:

https://www.youtube.com/watch?v=AdDbkhv7SkI

2019. jún. 6. 17:56
 4/14 anonim ***** válasza:

# 3/3

Ez egy rohadt testépítő nő pfujjj, ennek tökei is vannak szerintem, nagyobb a feje mint nekem.

2019. jún. 6. 18:53
 5/14 A kérdező kommentje:
De most komolyan a csajjal vagytok elfoglalva? De azt még senki nem mondta meg amit kérdeztem!
2019. jún. 6. 19:07
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

x4

Örülnél te ha az a csaj szóba állna veled,amúgy nem testépítő

2019. jún. 6. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:

# 6/6

Nem szeretem az akkora darab nőket mint én ,így nem örülnék neki. A nő az legyen nő , nem pedig egy kigyúrt húsdarab.

2019. jún. 6. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdező ,a nő csinálja igen az oka szerintem az hogy nem tudja rendesen lekommunikálni hogy akar tőled valamit, ezért gondolja hát ha jobban észre veszed. Ha tetszik akkor hívd el sétálni , beszélgetni és megoldódik a gond, ha pedig 100 kilométernél messzebb vagytok egymástól hagyd a dedót !
2019. jún. 6. 19:34
 9/14 A kérdező kommentje:
#8 Köszönöm a válaszod!
2019. jún. 6. 19:54
 10/14 anonim ***** válasza:
En arra tudok hirtelen gondolni, hogy az arra alkalmatlan idopontokban tiltja az uzenetkuldest, majd mikor irhatnal neki es az nem lenne gond, feloldja.
2019. jún. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!