Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő letiltott, de ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő letiltott, de ezt miért csinálja, ha egyáltalán ő csinálja?

Figyelt kérdés

Lehet nem jó helyen kérdezem, de szerintem itt van a legtöbb tapasztalat ezen a téren!

Szóval adott egy csaj aki letiltott, eddig oké! Bár oka nem volt rá, de ez nem is számít! Azóta egyszer nem írtam neki,de akár hányszor rá megyek a fejére mesengeren szinte naponta változik a eltiltás! Vagyis egyszer tudok neki írni egyszer nem! Lassan már 1 hónapja egy megy, és nem idegesít, de azért kíváncsi vagyok, hogy ez miért van! Élő fordulhat, hogy nem ő csinálja ezt, vagy ezt mindenképp neki kell csinálni a mindenki által ismert módon! Mert tudomásom szerint, ha valakit letiltasz az úgy is marad 100 év múlva is!

2019. jún. 6. 17:50
1 2
 11/14 Girlll3 ***** válasza:
Valamivel küzd. Pl nem tudja, hogy írjon-e neked vagy sem. Mindenesetre nem vagy neki közömbös. Én is csináltam már ezt, egyszerűen nem akartam, hogy észrevegye, hogy még foglalkozom vele, közben meg még belül igenis érdekelt...
2019. jún. 6. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert hülye, várja, hogy teperj vagy rád akar írni. Ne foglalkozz vele, hülye pí. Akinek van egy marék esze és önbecsülése nem szórakozik ilyenekkel. Amúgy meg te se nézegesd, az is ugyanolyan szánalmas. Tiltsd le, éld az életed.
2019. jún. 7. 03:26
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont.
2019. jún. 8. 08:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor így elég egyértelmű, hogy szándékosan csinálja!

Én olyan értelemben nem foglalkozom vele,de attól még kíváncsi ember vagyok és csak érdekelt, hogy mi is van most itt!

2019. jún. 8. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!