Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már azelőtt letiltott, hogy írhattam volna neki. Milyen megalázó ez már, nem?
Gondolom megnézte a tiedet, de nem voltál szimpatikus neki, aztán te láttad, hogy megnézte a tiedet, ezért megnézted az övét. Ezután látta, hogy megnézted őt, de mivel nem voltál szimpatikus, inkább előre tiltott.
Mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy eldöntse kivel ismerkedjen, ő nem akart veled ismerkedni, fogadd el.
Miért megalázó?
Az a lány számodra kvázi vadidegen. Eldöntötte, hogy nem akar veled ismerkedni, pont. Nem is kötelező mindenkivel megismerkedni, akinek rátévedünk az adatlapjára.
Ha egy régi ismerősöd lenne, és csúnyán elutasítana a szerelmi vallomás után, meg letiltana, akkor arra azt mondanám, hogy tényleg megalázó. Akkor értenélek. Így nem értelek. Nem mindegy, hogy az a vadidegen nő mit csinál? Majd lesz másik.
22/N
Én anno azért tiltottam le mindenkit, aki nem tetszett, hogy böngészésnél ne dobja fel őket állandóan újra és újra.
Szerintem itt is valami hasonlóról lehet szó.
"Tudod mi a pofátlanság és megalázó? Kéretlenül nyomulni. Vedd tudomásul hogy nem jössz be neki."
Mert egy társkeresőn mit kellene csinálni a kérdezőnek? Várni a messiást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!