Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti újrajelölnétek és ráírnátok azután, hogy letiltott, majd feloldott?
Hónapokkal ezelőtt letiltott, és azt mondta, kizárt, hogy valaha feloldjon. A nagyon makacs természetéből fakadóan ez nem is volt meglepetés.
Majd a héten kerestem egy ismerősömet, amikor megláttam az ő nevét. Kiderült, hogy feloldott. Én meg azóta sem értem, hogy miért és hogyan, mert semmi okot nem adtam rá, azóta nem is beszéltünk személyesen sem.
A helyemben ti megkérdeznétek tőle, hogy miért tette?
" Az ilyen ok nélkül tiltogatós kislányokat nem veszem komolyan. "
Ami azt illeti, nem ok nélkül tiltott le. Sokat veszekedtünk, konfliktusaink voltak, és végül ahelyett, hogy azok megoldásában partner lett volna, inkább letiltott.
"Ami azt illeti, nem ok nélkül tiltott le. Sokat veszekedtünk, konfliktusaink voltak, és végül ahelyett, hogy azok megoldásában partner lett volna, inkább letiltott."
Akkor miért is jelölnéd újra, meg írogatnál vele, ha ilyen volt a hozzáállása?Mit remélsz a kommunikációtól vele, ami azelőtt sem működött köztetek?
Azt hiszed megváltozott?A fenéket..
Nem tudom :( Annyira tanácstalan és összezavarodott vagyok, ezért is írtam ki ezt a kérdést :S
Tök jó lenne, ha mindent tiszta lappal tudnánk újrakezdeni vele :-/
Nem foglalkoznék vele.
Amúgy, csak mondom, hogy volt olyan, hogy tiltottam valakit és magától jött le róla a tiltás. Lehet nem is ő oldotta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!